Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläiset, te olette pahin roisto, jonka maan päällä olen koskaan nähnyt! Teidän raakuutenne ja pahuutenne ei tunne rajoja, ja se on uhka koko maailmalle.

Teidän agressiivinen ja imperialistinen politiikkanne on aiheuttanut tuhoa ja kärsimystä monissa naapurimaissa. Teillä ei ole minkäänlaista kunnioitusta kansainvälisiä lakeja tai ihmisoikeuksia kohtaan, vaan pyritte vain omaan voimaanne ja aluevaatimuksiinne.

Te olette riistäneet Krimin Ukrainalta, tukeneet sotaa naapurimaassa ja loukanneet sen alueellista koskemattomuutta. Ettekö te käsitä, että jokaisella maalla on oikeus päättää omasta kohtalostaan ilman ulkopuolisten sekaantumista?

Ja mitä vielä, te olette myös sotkeutuneet Syyrian konfliktiin ja tukeneet diktaattorihallintoa, joka surmaa omia kansalaisiaan ja aiheuttaa massiivista pakolaiskriisiä. Mitä tavoitteita teillä oikein on? Levittää pelkoa ja tuhoa?

Te olette myös tunkeutuneet muiden maiden vaaleihin ja yrittäneet vaikuttaa niiden poliittiseen ja taloudelliseen järjestelmään. Onko tämä teidän tapanne kohdella muita kansoja? Vastenmielistä ja inhoittavaa!

Teidän aggressiivinen ja uhkaileva retoriikkanne ei lupaa mitään hyvää tulevaisuudelle. Te esiinnytte paholaismaisena valtiona, joka ei piittaa muista vaan haluaa vain laajentaa omaa valtaansa ja tuhota kaiken tiellään.

Meidän on aika herätä ja tunnistaa Venäjän todellinen vaara maailmalle. Meidän on oltava yhtenäisiä ja vastustettava teidän pahuuttanne ja aggressiivisuuttanne. Meidän on vaadittava oikeutta ja rauhaa kaikille maille, myös niille, joiden elämä on teidän raakuutenne armoilla.

Lopettakaa toimintanne ja ottakaa vastuu teoistanne. Te ette voi jatkaa tätä pahanlaatuista politiikkaa ikuisesti. Maailma ei tule sietämään sitä enää. Ja me, kansa, seuraamme tarkkaan ja huudamme teidän raakuuttanne vastaan! Lopettakaa, ennen kuin on liian myöhäistä!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö