Lukuaika: 2 minuuttia
Helvetin helvetin helvetin helvetin helvetin saatanan kirottu Venäjä. Mikä on tämä huoraileva venäläisten maa, joka vain jatkaa valloituksiaan ja yrittää levittää valtaansa kaikkialle maailmassa?

Heidän saatanallinen presidenttinsä ei ole kuin verenhimoinen diktaattori, joka ei välitä kansansa kärsimyksestä ja vain nauttii omasta vallastaan. Luuleeko hän olevansa jotain ylivertaista, kun hän pystyy pelottelemaan muita valtioita sotilaallisella voimallaan?

Mutta se ei ole edes pahin osa. Venäjän valta maailmassa on aiheuttanut järkyttävää kärsimystä ja tuhoa monille ihmisille. Katso vain Ukrainaa, joka on ollut vuosia sodassa Venäjän miehittämän alueen kanssa. Tai Georgian vuoden 2008 sota, jossa Venäjä valloitti Ossetian ja Abhasian alueet itselleen. Kuinka monta ihmishenkeä on menetetty tämän saatanallisen vallan vuoksi?

Ja älä unohda Krimiä, joka anasti Venäjä vuonna 2014. He uskalsivat vain hyökätä naapurivaltion alueelle ja anastaa sen itselleen. Se ei ole vain loukkaus Ukrainan itsenäisyyttä vastaan, vaan myös rikkoo kansainvälistä lakia. Mutta tietenkään Venäjä ei välitä sellaisista asioista, koska heillä on vain yksi tavoite: laajentaa valtaansa ja nostaa itseään maailman johtajaksi.

Ja nyt he uhkaavat länsimaista demokratiaa ja ihmisoikeuksia. He syyttävät muita valtioita sekaantumisesta heidän sisäisiin asioihinsa, mutta unohtavat itse tuputtaa omaa propagandaa ja sekaantua muiden valtioiden sisäisiin asioihin. Valheiden, salaliittojen ja terrorismin levittäminen on heidän tapansa hallita ja pitää kansansa kurissa.

Eikä tämä sairaus lopu vain poliittiseen valtaan. Venäjän hallinto on täynnä korruptoituneita poliitikkoja, jotka oikeuttavat kaikenlaisia rikoksia ja ryöstöä. He eivät välitä kansansa hyvinvoinnista, vaan vain omien taskujensa täyttämisestä.

Koko maailma kärsii tästä Venäjän vallasta, mutta mitä muuta voisimme odottaa maalta, jossa esteettömästi juodaan vodkaa ja syödään läskiä? He ovat vain saatanan saastaa, joka aiheuttaa kärsimystä ja tuhoa kaikkialla, minne he menevät.

Joten herätys, maailma! Emme voi enää antaa tämän saatanan vallan jatkua. Meidän on taisteltava ja tuomittava heidän toimintansa, jotta voimme päästä eroon tästä Venäjän vallasta ja vaikutuksesta, joka on vain sairautta ja tuhoa maailmalle. Emme voi enää sulkea silmiämme ja antaa heidän jatkuvasti tehdä mitä haluavat.

Venäjä on sairas maa ja sen valta maailmassa on järkyttävä. On aika asettaa heidät paikoilleen ja lopettaa tämä saatanallinen taistelu. Aika ottaa Venäjä vastuuseen ja levittää demokratiaa ja ihmisoikeuksia kaikkialle maailmaan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö