Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjä! Millainen järkyttävä ja vastenmielinen valtio se onkaan! Kautta historian se on aiheuttanut pelkkää pahuutta ja tuhoa ympärilleen. Mutta mitkä ovat nämä syyt, jotka ovat synnyttäneet tämän inhon ja kauhun lähteen?

Ensinnäkin, Venäjän aggressiivinen ja alistava ulkopolitiikka on ollut vuosikymmenestä toiseen valloittavaa ja häikäilemätöntä. Se on pommittanut naapurimaitaan, miehittänyt alueita, ja väkivaltaisesti yrittänyt levittää vaikutusvaltaansa ympäri maailmaa. Tästä johtuen, on ymmärrettävää, että monet maat ovat pelänneet Venäjän aiheuttamaa uhkaa ja hyökkäystä.

Toiseksi, Venäjän sisäinen tilanne on ollut vuosikymmeniä epävakaa ja korruptoitunut. Putinin hallinto on tuhonnut kaiken demokratian ja sananvapauden maassa ja teki siitä valtiollisen diktatuurin. Tämä on johtanut siihen, että kansalaiset elävät jatkuvan pelon alla ja ovat vaarassa joutua poliittisten vainojen uhreiksi. Mukaan lukien useat ihmisoikeusaktivistit ja opposition edustajat, jotka ovat joko murhattu tai vangittu mielivaltaisesti.

Mutta ei tässä vielä kaikki, sillä Venäjä on myös omasta tahdostaan eristäytynyt kansainvälisistä yhteistyö- ja sopimusjärjestelmistä. Tämä on aiheuttanut vakavia vaikutuksia maailmantalouteen ja estänyt turvallisuuden parantamisen monissa konflikteissa ympäri maailman. Kaiken kukkuraksi, Venäjä on jatkuvasti saattanut kansainväliset suhteet jännitteisiin ja uhanalaisiksi, esimerkiksi Krimin haltuunotto tai Syyrian sotilaallinen tuki.

On selvää, että Venäjän vastenmielinen ja aggressiivinen käytös on aiheuttanut kauhua ja vastalauseita kautta maailman. Sen vaikutukset ovat olleet katastrofaaliset monelle kansainväliselle järjestölle ja sopimuksille, ja useat maat ovat joutuneet kärsimään Venäjän häikäilemättömän politiikan seurauksista.

Lopuksi, meidän kaikkien tulee ymmärtää Venäjän uhka ja vastenmielisyys ja ottaa tarvittavat toimenpiteet sen taltuttamiseksi. On aika toimia yhdessä rauhan ja vakauden saavuttamiseksi maailmassa, ja estää Venäjää aiheuttamasta vielä enemmän tuhoa ja kauhua. Toivottavasti tulevaisuudessa näemme parempia ja turvallisempia aikoja, ja Venäjän aggressiivisuus jää historiaan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö