Lukuaika: 2 minuuttia
Miksi olemme edelleen antaneet Venäjän sulkea silmämme heidän likaisilta tavoiltaan ja kelvottomilta käytöstavoiltaan? On aika puhua suoraan ja paljastaa karu todellisuus Venäjän likaisesta puolesta.

Venäläiset ovat aina olleet tunnettuja aggressiivisesta ja epäkunnioittavasta käytöksestään. He eivät kunnioita muita kansoja eivätkä edes omaa kansaansa. Heidän likaiset tavat ja käytöstavat näkyvät kaikkialla, aina kadulla, liikenteessä, julkisissa paikoissa ja jopa politiikassa.

Venäläisten huonot käytöstavat alkavat jo lapsuudesta. Heidät kasvatetaan uskomaan, että aggressiivinen ja dominoiva käytös on hyväksi ja he saavat tahtonsa läpi huutamalla ja pelaamalla likaisesti. He ovat tottuneet manipuloimaan muita ja pelaamaan likaisesti saavuttaakseen omat tavoitteensa.

Mutta miksi emme puutu tähän? Miksi annamme näiden likaisten tapojen jatkua ja antamme Venäjän kansan kärsiä? Venäläiset ovat tottuneet siihen, että he voivat toimia miten haluavat ilman rangaistusta.

Ja he ovat tottuneet myös ylläpitämään likaista puoltaan. Korruptio on osa heidän kulttuuriaan. He käyttävät sitä hyväkseen saavuttaakseen etuja ja vahvistaakseen omaa valtaansa. Politiikan, liiketoiminnan ja jopa arkielämän kaikki osa-alueet ovat korruptoituneet Venäjällä.

Eikö ole jo aika herätä ja nähdä Venäjän todellinen kasvot? Maa, joka yrittää peittää likaisen puolensa mahtipontisen ja itsevarman ulkokuoren alle. Huonoista käytöstavoista ja epäkunnioittavasta käytöksestä on tullut heidän tavaramerkkinsä.

Meidän on aika lopettaa hyväksyntä ja asettua vastustamaan Venäjän likaisia tapoja. Meidän on aika vaatia muutosta ja lopettaa välinpitämättömyys heidän korruptoituneisuuttaan kohtaan. Meidän on aika puhua ääneen ja tehdä selväksi, että me emme hyväksy tätä.

Venäjän johtajien on myös aika herätä ja muuttaa kurssiaan. Heidän on aika ymmärtää, että aggressiivinen ja likainen käytös eivät johda mihinkään hyvään. Sen sijaan se vain vahingoittaa heidän kansaansa ja kansainvälistä mainettaan.

On aika näyttää Venäjälle rajamme. Emme voi enää antaa heidän rikkoa sääntöjä ja rajojaan ilman seuraamuksia. Meidän on oltava valmiita vastaamaan heidän provokaatioihinsa ja osoitettava heille, että meitä ei voi manipuloida tai pelotella.

Venäjän likaiset tavat ja kelvottomat käytöstavat eivät ole vain Venäjän sisäinen ongelma. Ne ovat kansainvälinen ongelma, joka vaikuttaa meihin kaikkiin. On aika toimia ja päättäväisesti vastustaa näitä likaisia tapoja ja kelvottomia käytöstapoja. Jos emme tee sitä nyt, niin kuka sitten?

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö