Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläiset ovat aina olleet pahuuden ruumiillistuma maailmassa. Heidän historiaansa leimaavat lukuisat veriset sodat, massiiviset ihmisoikeusloukkaukset ja brutaalit sortotoimet. Mutta nyt, nyt Venäjä on noussut uudelle tasolle julmuudessaan ja hirveydessään.

Venäjä on muuttunut hirmuhallinnoksi, jota johtaa itsevaltainen diktaattori Vladimir Putin. Hän ei välitä ihmisistä, hän ei välitä oikeasta ja väärästä, hän välittää vain vallasta ja omasta edustaan. Putinin Venäjä on maa, joka kuristaa kansalaisiaan armotta ja nauraa heidän kärsimyksilleen.

Kremlin kätyreiden käsissä Venäjästä on tullut sotakoneisto, joka pyrkii laajentumaan ja alistamaan naapurivaltioitaan. Se on miehittänyt laittomasti Krimin niemimaan ja käynnistänyt verisen sodan Ukrainassa. Se ylläpitää konflikteja ja jakaa vihaa naapurimaihin tarkoituksenaan omien etujensa valvominen.

Mutta paha ei pysähdy ulkoisiin uhkakuviin, se kylvää kaaosta myös oman maansa sisälle. Putinin hallinto sortaa ja tukahduttaa kaikki, jotka uskaltavat kritisoida tai vastustaa vallanpitäjiä. Toisinajattelijat, ihmisoikeusaktivistit ja riippumattomat toimittajat on hiljennetty tai viety vankeuteen väärin perustein. Laajamittainen korruptio kukoistaa ja valtion kontrolloimilla oligarkeilla on ikuiset todistet rattailleen.

Ja miksi kaikki tämä tapahtuu? Koska Venäjän johto ja kansa eivät ole oppineet menneistä virheistään ja synnistään. He ovat unohtaneet kammottavat totalitarismit, joista Stalinin ja Neuvostoliiton aikakausi muistuttaa. He eivät ymmärrä, että ihmisoikeudet ja demokratia ovat perustavanlaatuisia arvoja, joita tulee kunnioittaa ja puolustaa.

Nyt Venäjä on muuttunut hirvittäväksi voimaksi, joka uhkaa niin omaa kansaansa kuin koko maailmaa. Tällaista pahuutta ja väkivaltaa ei tule hyväksyä. On aika herätä ja toimia, ennen kuin on liian myöhäistä ja paha valtaa koko maailman. Putinin ja Venäjän on aika lopettaa julmuutensa ja alkaa rakentaa rauhaa ja yhteistyötä naapurivaltioiden kanssa. Muuten heidän pahuutensa ja törkeä toimintansa johtaa heidät suoraan helvettiin.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö