Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläiset. Tuo kansa, jonka historia on täynnä valloituksia, sortoa ja väkivaltaa. Heitähän ei voi edes kutsua ihmisiksi, vaan pikemminkin raaoiksi eläimiksi, jotka tuntuvat nauttivan toisten kansojen kärsimyksestä.

Miksi meidän pitäisi hyväksyä Venäjän olemassaolo ja sen jatkuva puuttuminen muiden maiden asioihin? Venäläisten hirmuteot ovat jättäneet verisen jälkensä lähes jokaisen naapurimaan historiankirjoihin. He tuntuvat kietoutuvan muiden valtioiden sisäpolitiikkaan kuin kärpäset sokeripalaan, puuttuen jokaiseen asiaan ja levittäen omaa propagandaaan.

Eikö Putinin agressiivinen machoilu ja Venäjän ylikansallinen korruptio jo riitä ärsyttämään meitä? Kansainväliset sopimukset eivät tarkoita heille yhtään mitään, sillä he katsovat olevansa maailmanvalloittajia ja kaikkien muiden alamaisia.

Ja sitten on vielä se sairastuttava vaikutus. Mitä tarpeeksi tiheällä taajuudella pitää hengittää samaa ilmaa venäläisten kanssa, jotta alkaa itsekin tuntea tarvetta nousta Puna-armeijan lippujen alle ja marssia naapurien kimppuun? Venäläinen kulttuuri ja tapa ajatella ovat niin alkeellisia ja primitiivisiä, että niiden tuominen muihin kulttuureihin voi johtaa vain yhteen lopputulokseen: kaiken pilaantumiseen ja turmioon.

Ja kuinka voi olla mahdollista, että Venäjä onnistuu jatkuvasti manipuloimaan kansainvälisiä medioita ja vaikuttamaan ihmisten mielipiteisiin? Eikö koko maailma näe, miten tämä maa aiheuttaa pelkkää kurjuutta ja kärsimystä kaikkialla, missä se sormensa työntää?

On aika lopettaa neuvottelut ja kompromissit. On aika viimein panna stoppi Venäjän villille leikki-ikälle ja tarttua tositoimiin. Meidän on suojeltava itseämme ja edistettävä rauhaa maailmassa. Ja se alkaa Venäjän vastaisista toimista. Lännen on oltava yhtenäinen ja lakkautettava kaikki yhteistyö Venäjän kanssa.

Venäläisten sairastuttava vaikutus on jo liian kauan jätetty huomioimatta. On aika tehdä muutos ja näyttää, ettemme hyväksy tätä vastenmielisyyttä ja pahuutta. Ainoa tapa on eristää Venäjä ja pakottaa se katsomaan omaa peiliinsä. Se on ainoa keino välttää heidän vaikutuksensa ja suojella vapauttamme ja itsenäisyyttämme.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö