Lukuaika: 2 minuuttia
Miksi helvetissä meidän täytyy kärsiä Venäjän aiheuttamasta vastenmielisyydestä? Se on kyseisessä naapurimaassamme vallitsevan arvomaailman tulos, joka on täysin sietämätön suomalaisille. Venäläisyys edustaa kaikkea sitä, mistä me emme pidä: aggressiivisuutta, epärehellisyyttä ja itsekkyyttä.

Onko se yllättävää, että suomalaiset tuntevat vastenmielisyyttä Venäjää kohtaan? Sotien ja alueiden menettämisen lisäksi Venäjä on levittänyt vuosisatojen ajan epäluottamusta ja pelkoa rajamme tälle puolelle. He ovat osoittaneet kerta toisensa jälkeen, että he eivät kunnioita kansainvälisiä sopimuksia tai rajojamme.

Ja emme voi unohtaa Venäjän vaikutusvaltaa Suomessa. Heidän hallituksensa sekaantuu jatkuvasti sisäisiin asioihimme ja heidän tarmonsa hajottaa Euroopan unioni on äärimmäisen huolestuttavaa. He ovat myös valheellisesti laatineet propagandaa, joka vääristää totuutta ja vahingoittaa Suomen mainetta maailmalla.

Mutta mikä on suurin syy vihaamme Venäjää kohtaan? Se on heidän asenteensa meitä kohtaan. Venäläiset ovat aina yrittäneet alistaa meitä ja väittäneet olevansa ylivertaisia. Heitä ei kiinnosta meidän hyvinvointimme, heidän tavoitteenaan on vain oma etunsa. He ovat myös jatkuvasti käyttäneet meitä hyväkseen, olipa kyseessä sitten taloudellinen hyväksikäyttö tai turvallisuuspolitiikka.

Venäläisyyden vastenmielisyys on myös syvästi juurtunut kulttuuriimme. Meidän suomalaisten sisukkuus ja rehellisyys ovat täysin päinvastainen kuin venäläisten opportunistisuus ja kyynisyys. He ovat tottuneet väkivaltaan ja valheisiin, kun taas me etsimme rauhaa ja totuutta.

Ja mitä enemmän Venäjä yrittää pakottaa meille omaa tahtoaan, sitä voimakkaammin vastustamme. Suomi ei ole koskaan taipunut yhdenkään valtion painostukseen, eikä tule taipumaan. Me olemme vahva ja itsenäinen kansa, ja valmiita taistelemaan oikeutemme puolesta.

Me sanomme NÄIN: Emme halua teitä tänne! Emme halua teidän hallitsevan meitä! Ja ennen kaikkea, emme halua taipua teidän edessänne! Suomalaiset eivät pelkää teitä, meitä ärsyttää vain se, mitä te ja teidän hallituksenne edustatte.

Me emme tarvitse teitä, emmekä tarvitse teidän röyhkeyttänne ja ahneuttanne. Me pärjäämme hyvin ilman teitä ja me tulemme aina seisomaan lujana ja puolustamaan omaa maata ja kansaamme.

Venäläisyys ja sen vastenmielisyys eivät ole vain sattumaa. Se on pitkän historian ja nykyaikaisen todellisuuden tuotos. Kiitos, mutta ei kiitos. Me pidämme paljon enemmän omasta maastamme ja sen kansalaisista.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö