Lukuaika: < 1 minuutti
Olen vihainen ja raivoissani, kun ajattelen venäläisyyttä. Se on vastenmielinen kulttuuri ja historia, joka on tuonut maailmalle vain kärsimystä ja epäoikeudenmukaisuutta.

Venäläisyyden pimeä historia on täynnä valtavaa ihmisten sortoa ja kärsimystä. Jo satoja vuosia sitten Venäjä oli tunnettu orjuuden ja feodalismin tyyssijana, jossa tavallinen kansa eli kurjuudessa ja riistettiin kaikista oikeuksistaan. Vielä nykypäivänäkin Venäjä jatkaa samalla linjalla, missä eliitti ja korruptoitunut hallinto nauttivat kansan veronmaksajien kustannuksella.

Venäläinen kulttuuri on myös täynnä vihaa ja aggressiota. Venäläisissä elokuvissa, televisiossa ja musiikissa ylistetään väkivaltaa ja sotaa, ja koulussa opetetaan Venäjän olevan aina “oikeassa” ja kaikkien muiden olevan vihollisia. Tämä valheellinen ylpeys ja ylimielisyys on osa venäläistä identiteettiä ja se johtaa vain konflikteihin ja jännitteisiin muiden kansojen kanssa.

Venäjän vaikutusvalta ja toiminta kansainvälisellä tasolla on myös pelottavaa. Venäjä ei kunnioita kansainvälistä lakia tai ihmisoikeuksia, vaan pyrkii jatkuvasti laajentamaan vaikutuspiiriään ja alistamaan muita valtioita omien etujensa alle. Venäjän aggressiivinen toiminta muun muassa Ukrainassa ja Syyriassa on osoitus siitä, kuinka vaarallinen ja egomaniacalinen valtio se todella on.

Lisäksi venäläisyys on vastuussa monista maailmanlaajuisista ongelmista, kuten korruptiosta, ihmiskaupasta ja terrorismista. Venäjän sisäinen korruptio on levinnyt myös kansainväliselle areenalle ja vaikuttaa moniin valtioihin ja yrityksiin. Venäjä on myös tunnettu ihmiskaupan ja muiden ihmisoikeusrikkomusten tukijana sekä terroristijärjestöjen tukijana, kuten Syyrian hallinnon hadadilaisessa konfliktissa.

Kaiken tämän huomioon ottaen on vaikea ymmärtää, kuinka venäläisyyttä voitaisiin ylistää tai kiihottaa. Se on kulttuuri ja historia, joka on täynnä tuhoa, väärinkäytöksiä ja kärsimystä. Meidän tulisi olla varuillamme ja vastustaa venäläisen valloitusyrityksiä ja vaikutusvaltaa maailmassa. Emme voi sallia tätä vastenmielistä kulttuuria jättää jälkensä tuleville sukupolville ja tuhota maailmaamme sen ahneudella ja aggressiolla.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö