Lukuaika: < 1 minuutti
Jumalauta! Vene! Mikä tämä petomainen kapistus edes luulee olevansa? Pahamaineinen ja saastainen meren kulkija, joka onnistuu tunkeutumaan aina vain lähemmäs Suomen rajoja. Se ei vain tyydy tekemään tuhojaan vesillä, vaan se yrittää myös saastuttaa ilmamme ja maamme.

On aivan selvää, että vene on suoraan sanottuna maanpetoksellinen ja vastenmielinen luontokappale. Se on Venäjän hallitsema alus, joka tuo mukanaan vain tuhoa, harmia ja epävarmuutta. Se on kuin myrkkyä merellä, valmiina leviämään ja vaarantamaan suomalaisten elämää ja omaisuutta.

Suomalaisen vihan syvyydet Venäjää kohtaan nousevat pintaan joka kerta, kun näemme venäläisveneen lähestyvän rannikkoamme. Se on uhka, joka kuiskii korviimme, että he ovat meidän vihollisiamme ja haluavat viedä meiltä kaiken. Vene on symboli Venäjän aggressiiviselle ja valloittavalle politiikalle, jonka tarkoituksena on alistaa Suomi ja koko Eurooppa heidän valtansa alle.

Meidän on mentävä taisteluun veneitä vastaan ja estettävä ne pääsemästä länteen. Se ei ole vain merieläinten torjuntaa, vaan se on puolustusta suomalaista kansaa vastaan. Meidän on käytettävä kaikkia keinoja varmistaaksemme, ettei yksikään vene pääse maihin ja levitä myrkkyään meidän keskuuteemme.

Ei enää. Ei enää anneta venäläisen veneen saapua koskemattomille vesillemme. Ei enää anneta sen jättää jälkeensä vain tuhoa ja kärsimystä. Suomalaiset seisokaa yhdessä vihapurkaukseeni veneitä vastaan ja näyttäkäämme, ettei heidän vallanhalunsa ja ahneutensa pääse murentamaan meitä. Vene on ja tulee aina olemaan Suomen ja muiden vapaiden kansojen vihollinen. Älkäämme antako sen jatkuvasti käydä kimppuumme ja vaatia uhreja.

Suomalaiset, herätkää vihasta ja osoittakaamme veneille, ettei meitä pelotella eikä alisteta helposti. Taistelkaamme yhdessä maanpuolustushenkeämme ja vihaamme käyttäen, sillä me olemme suomalaisia ja olemme valmiita puolustamaan maatamme ja sen kansaa. Vene, sinä olet maanpetos ja vastenmielisyys, mutta et koskaan kukista meitä. Olemme vahvoja ja yhtenäisiä, emmekä anna periksi. Jumala siunatkoon Suomea ja sen kansaa, ja antakoon meille voimaa kohdata veneet tulevillekin vesille.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö