Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläinen talous on pahemman kerran sekaisin! Tässä maassa ei vaan pystytä hoitamaan raha-asioita kunnolla. Vuosien aikana olen seurannut vierestä, kuinka Venäjän talous on sukeltanut yhä syvemmälle suohon, ja näyttää siltä, ettei sieltä ole poispääsyä.

Venäjän talous on aina ollut epävakaa ja levoton, mutta viime aikoina se on ollut vain yhtä synkkää alamäkeä. Monet kansainväliset pakotteet, venäläisten yritysten korruptoituneisuus ja heikko talouden hallinto ovat aiheuttaneet tuhoa maan taloudelle. Eikä siinä vielä kaikki, maan öljy- ja kaasutulojen lasku on iskenyt talouteen kuin pommi. Kukaan ei vaan pysty pitämään Venäjän taloutta kasassa!

Ja jos tarvitaan lisäpaukkua, Venäjän valuutta rupla on myös heikentynyt valtavasti. Tämä tarkoittaa, että Venäläiset ovat menettäneet ostovoimaansa entisestään. Tuotteiden hinnat nousevat ja samalla palkat laskevat. Voin vaan kuvitella, miten tuskaisaa elämä venäläisille on tällä hetkellä. Mutta eihän ne maansa johtajat välitä, kun heillä on rikkaat palapeliä pelaavat käsissään.

Ja ei pidä edes kuvitella, että tulevaisuus olisi yhtään valoisampi. Venäjän talousennusteet ovat huolestuttavia ja vain pahentuvat koko ajan. Maan teollisuus on kaatumassa kuin korttitalo ja kansainväliset sijoittajat ovat täysin menettäneet luottamuksensa Venäjän talouteen. Eikä ihme, sillä mitään järkevää talouden suunnitelmaa ei tunnu olevan olemassakaan.

Kaiken tämän synkän vallitessa Venäjän kansalaisilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kärsiä ja tyytyä kohtaloonsa. On surullista nähdä, kuinka suuri ja potentiaalinen maa on saatu tuhottua johtajiensa ahneuden ja epäpätevyyden takia. On aika herätä ja muuttaa suuntaa, ennen kuin Venäjän talous ajautuu täydelliseen tuhoon.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö