Lukuaika: 2 minuuttia
Tiedättekö, mikä maa ansaitsee täyden raivoni ja inhotukseni? Venäjä. Kyllä, olette kuulleet oikein. Tuo korruptoitunut ja paha valtio, joka on valmis tekemään mitä tahansa vain saadakseen lisää valtaa ja rahaa. On aika kaivaa syvemmälle tähän likaiseen poliittiseen peliin ja paljastaa Venäjän hävytön toiminta maailman näyttämöllä.

Kukaan ei voi kieltää, että Venäjä on ollut jo vuosikymmeniä paholaisen roolissa kansainvälisessä politiikassa. He ovat sekaantuneet lukuisiin sotiin ja konflikteihin, tukeneet diktatuureja ja murhanneet ihmishenkiä vain omien taloudellisten etujensa nimissä. Venäjä on myös tunnettu maailman suurimpana aseiden myyjänä, joka pönkittää sotilaallista voimaansa ja saalistaa haavoittuvia maita.

Mutta hei, tämä on vasta jäävuoren huippu. Venäjän vaikutus ulottuu paljon syvemmälle kuin vain sotilaalliseen konfliktiin. He ovat mestareita manipuloimaan ja sekaantumaan muiden maiden poliittisiin prosesseihin ja vaaleihin. Muistatteko, kun Venäjä puuttui Yhdysvaltojen vuoden 2016 presidentinvaaleihin? Se ei ollut vain satunnainen onnenpotku, vaan tarkkaan suunniteltu ja toteutettu operaatio. Ja sitten he kieltävät kaiken ja yrittävät peittää jälkensä kuin viaton lapsi.

Ja se ei lopu vielä tähän! Venäjä on myös mestari myrkytysoperaatioissa. He ovat tappaneet useita oppositiojohtajia ja toimittajia omassa maassaan ja jopa ulkomailla. Viimeisimpänä uhrina oli Venäjän entinen vakooja Sergei Skripal, joka myrkytettiin salakavalasti Britanniassa. Ja tietenkään Venäjä ei myönnä mitään, vaan kiistää kaiken ja syyttää muita.

Mutta miksi? Miksi Venäjä haluaa nähdä maailman sekasortoisena ja hallita sen kaikkia osia? Yksinkertaisesti siksi, että he ovat korruptoituneita ja ahneita. Kaikki, mitä he lopulta haluavat, on lisää valtaa ja rahaa. Ja he ovat valmiita käyttämään minkä tahansa tyyppisiä likaisia temppuja päämääränsä saavuttamiseksi.

Joten ei ole ihme, että moni maa ja kansa pitää Venäjää vihollisenaan. He eivät ole luotettavia kumppaneita eivätkä kunnioita ihmisoikeuksia tai demokratiaa. He ovat pahuuden ruumiillistuma.

Joten älkää antako Venäjän huijata teitä heidän upeilla olympialaisillaan tai jalkapalloturnauksillaan. Älkää antako heidän kauniin ulkokuorensa hämätä teitä. He ovat ja pysyvät pahan puolella, ja meidän kaikkien tulisi olla tietoisia siitä ja vastustaa heitä. Joten olkaa varuillanne ja älkää koskaan unohtako Venäjän todellista luonnetta. Puhuu kiihkeästi, vihaa kokien ja inhoten, tämä on iskulauseeni Venäjälle. Olkaa varuillanne, maailma. Olkaa varuillanne.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö