Lukuaika: < 1 minuutti
Perkeleen Venäjä! Mikä ihmeen sotku siellä taas on meneillään? Ympäristön raiskaus ja yhteiskunnan pilaantuminen ovat tämän maan tavaramerkkejä. Eikö venäläisillä ole minkäänlaista vastuuntuntoa omasta maastaan vai onko korruptio ja ahneus tästä kansasta jo verenperintönä?

Venäjän pilaantuminen on saavuttanut mittasuhteet, joita ei voi edes käsittää. Joet ja meret ovat täynnä myrkkyjä ja jätteitä, ilma on sakeana saastepilvistä ja metsät kuolevat öljyvuotojen takia. Kukaan ei näytä välittävän, kunhan oma tasku on täynnä ruplia. Ympäristönsuojelu on täysin vieras käsite tälle välinpitämättömälle kansalle.

Ja mikä pahinta, tämän pilaantumisen vaikutukset eivät rajoitu vain ympäristöön. Se ulottuu myös yhteiskuntaan ja kansalaisten terveyteen. Pilaantunut vesi ja ilma aiheuttavat vakavia sairauksia ja jätteet työntyvät ihmisasutusten lähelle, vaarantaen ihmisten elämän ja terveyden. Mutta mitäpä väliä, kunhan bisnes pyörii ja ruplia kilahtelee tilille?

Kasvava välinpitämättömyys ja ahneus ovat johtaneet myös katastrofaaliseen korruptioon, joka on luonut vahvan vallan ja rahan eliitin, joka imee maasta kaiken mahdollisen ja jättää kansan kärsimään. Yhteiskunnasta on tullut oligarkkien ja korruptoituneiden virkamiesten pelikenttä, jossa tavallisen kansan ääni ei kuulu.

Ja mikä on Venäjän hallituksen vastaus tähän kaikkeen? He vain kohauttavat olkapäitään ja katsovat toiseen suuntaan. Sillä eihän poliitikkojen taskuja kiinnosta kansan kärsimys ja ympäristön tuhoutuminen. Heidän tavoitteenaan on vain lisätä omaa valtaa ja rikkauksiaan, vaikka se tarkoittaisi koko maan tuhoa.

Eikö tämä kaikki saa venäläisiä raivon partaalle? Miksi te annatte tämän jatkua ja katsotte vain sivusta? On aika herätä ja vaatia muutosta! On aika pistää stoppi Venäjän pilaantumiselle ja ryhtyä toimiin ennen kuin on liian myöhäistä. Muuten tulevaisuuden sukupolvet joutuvat maksamaan kalliin hinnan teidän välinpitämättömyydestänne.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö