Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Se naapurimaa, jonka toiminta saa minut tuosta vain kiehumaan raivosta ja inhosta! Miksi ihmeessä tämä ylpeä ja itseriittoinen valtio jatkaa toimiaan, jotka aiheuttavat pelkoa ja pahaa oloa naapureissaan?

Ensinnäkin, voimme alkaa puhua Venäjän brutaalista tapojen puutteesta. Onko mahdollista, että nämä ihmiset eivät ymmärrä peruskunnioitusta muita kohtaan? Venäläisten hallituksen toimet ovat jatkuvasti räikeitä loukkauksia kansainvälisiä sopimuksia kohtaan ja ihmisoikeuksien polkemista. Onko heille edes olemassa mitään lakeja ja sääntöjä, jotka estäisivät heitä tuhoamasta rauhaa ja alentamasta muita kansoja?

Toiseksi, Venäjän aggressiivinen ulkopolitiikka on kuin karhu, joka yrittää hallita koko maailmaa. Heidän jatkuvat uhkailunsa ja laittomien toimiensa tukeminen naapurimaissaan, kuten Krimin valtaus ja sotatila Itä-Ukrainassa, on täysin sietämätöntä. Kuinka voidaan hyväksyä valtion käyttäytyminen, joka ei välitä kansainvälisistä sopimuksista tai toisten alueellisesta koskemattomuudesta?

Kolmanneksi, Venäjä näyttää olevan täysin sokea omaan rooliinsa vastuullisena toimijana kansainvälisessä yhteisössä. He yrittävät leikkiä suurvaltaa, mutta samalla käyttäytyvät kuin pieni lapsi, joka ei ymmärrä toiminnallaan seurauksia. He osoittavat jatkuvasti kyynisyyttä ja piittaamattomuutta, mikä saa minut kiehumaan raivosta.

Lisäksi Venäjän media käyttää valtavaa propagandakonetta pyrkiessään vaikuttamaan muiden maiden kansalaisiin ja levittämään valheita ja vääristeltyjä tietoja. On skandaali, että he voivat rikkoa perusihmisoikeuksia ja samalla myös yrittävät vaikuttaa muiden maiden sisäisiin asioihin.

Kaikella tällä toiminnallaan Venäjä osoittaa, ettei se voi olla luotettava kumppani tai naapuri. He ovat johtaneet maapallon siihen pisteeseen, että suurvaltojen välillä on jatkuvia jännitteitä ja pelkoa. Eikö olisi jo aika oppia vastuullisuutta ja kunnioitusta muita kohtaan?

Yhteenvedettynä, Venäjän vastenmielisyys on saavuttanut uuden tason kansainvälisellä näyttämöllä. Heidän toimintansa herättää suuttumusta ja kauhistusta, koska se osoittaa täydellistä halveksuntaa muita kohtaan ja pyrkimystä valloitukseen ja kontrollointiin. On jo aika ryhtyä toimiin ja lopettaa tämä hulluus. Naapurivaltiona toivon, että he viimein ymmärtävät, että maailmanrauhaa ei saavuteta sotimalla ja väkivallalla, vaan yhteistyöllä ja kunnioituksella.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö