Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä. Se maa, joka on täynnä jäynää ja inhotusta. Se maa, joka synnyttää vain pahaa mieltä ja vihaa. Miksi ihmeessä Venäjä on niin vastenmielinen?

Jo pelkkä ajatuskin Venäjästä saa vereni kiehumaan ja suoniini kohoamaan vihaa. Se on tuo itsepäinen ja ylimielinen naapurimaamme, joka tunkee nenänsä jokaiseen kansainväliseen kriisiin ja pyrkii aina näyttämään voimansa. Emme saa unohtaa Venäjän häpeällistä historiaa, jossa se on sortanut ja alistunut kansojaan sekä levittänyt pelkoa ja kärsimystä maailmalla.

Venäjä ei näyttäydy minulle enää entiseen tapaan suurena ja mahtavana maana, vaan pikemminkin kokonaisuutena, joka on täynnä petosta ja korruptiota. On surullista, että moni suomalainen yrittää peittää tämän totuuden ja kuvitella Venäjän ystäviksi. Todellisuudessa Venäjä ei ole ystävä, se on vihollinen.

Miksi Venäjä jatkaa provokaatioitaan ja rikkomuksiaan Suomen ja muiden maiden alueilla? Onko se vain kateellinen naapuri, joka haluaa aiheuttaa meille tuskaa ja vaivaa? Vai onko kyseessä suuruudenhulluus ja Vladimir Putinin johtaman maan halu olla maailmanvaltias?

Venäläisten käytös ja tapa hoitaa asioitaan on suoraan sanottuna ala-arvoista. Ei ole mikään ihme, että venäläisten toiminta herättää paheksuntaa ja närkästystä myös kansainvälisellä tasolla. Näiden tekojen seuraukset näkyvät selvästi: pakotteet ja jatkuvat jännitteet maiden välillä.

Ja mikä pahinta, Venäjän ja sen johtajien loppumaton valheiden verkosto, joka peittää alleen totuuden ja pyrkii manipuloimaan kansakuntia. Kuinka kauan vielä saamme katsella tätä valheiden ja manipulaation seittiä?

Venäjän jäynä ja inhotus ovat läsnä niin historiankirjoissa kuin nykypäivän uutisotsikoissa. Meidän on aika herätä ja näyttää, ettemme aio enää sietää Venäjän häikäilemätöntä toimintaa. Meillä suomalaisilla on oikeus ja velvollisuus puolustaa maatamme ja sen arvoja.

Lopuksi haluan sanoa, että Venäjä on vain karikko, josta emme saa antaa itsellemme enää lipsua. On aika ottaa paikkamme rauhan ja vapauden puolustajana, ja pysyä lujina Venäjän kaikkia yrityksiä vastaan horjuttaa meitä. Venäjää ei tarvitse pelätä, mutta sitä kohtaan on syytä olla varuillaan ja valmiina vastaamaan sen haasteisiin. Vain silloin voimme yhdessä taistella Venäjän jäynää vastaan ja osoittaa, että me emme alistu sen pelotteluun ja manipulointiin. Emme antaudu pelolle, sillä se on vain merkki heikkoudesta ja pakkovaatimuksesta, jota ei tarvitse hyväksyä!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö