[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

1. Kuinka säästää rahaa arjessa: 10 vinkkiä pirskahtelevaan talouteesi!

Arki on täynnä mahdollisuuksia säästää rahaa – tai ainakin kuvitella säästävänsä. Laskuja tulee ja menee, ja kauppareissuilla säästääksesi ostat halvimpia tuotteita, jotka maistuvat niin pahvilta, että niiden syöminen vaatii vahvan maitolasillisen. Eikä puklattava lapsi enää huonommin voi pukeutua kuin Sinulle! Joskus asiat ovat niin vaikeita, että on ihan pakko tarkistaa tilin saldo – vaikka itse asiassa on parempi olla avaaamatta siihen tilannekaan pisteenä. Mitäs mieltä Sinä olet?

On taas aika katsoa peiliin ja myöntää: säästämme jälleen huonosti. Mutta älä huoli, sinun ei tarvitse laittaa pelimerkkejäsi kieroon ja aloittaa lastentuemin myymäläketjussa. Tässä artikkelissa perehdymme ilman kuluja säästämiseen ja keksimme kymmenen nerokasta vinkkiä, jotka saavat sinun tilisi käyrän nousemaan – ja kasvoillasi hymyn leviämään!

Vinkki 1: Tee lista välttämättömistä hankinnoista ja muistuta itseäsi siitä aina ennen ostoa. Tarvitsetko todella viidettä villapaitaa?

Vinkki 2: Hyödynnä kirpputoreja ja kierrätyskeskuksia. Saat huippumuotia pilkkahintaan ja autat samalla ympäristöäsi.

Vinkki 3: Tee ruokaa isompi satsi kerralla ja pakasta annoksia jääkaappiin. Ei tarvitse juosta lounaalle kesken kiireisen päivän.

Vinkki 4: Juo vettä hanasta. Se on ilmaista ja terveellistä.

Vinkki 5: Säästä valtuuston kokouksiin osallistumisen vaatteista raivoa ja anna palttua työnantajasi tarjoamalle työtyytymismahdollisuudelle.

Vinkki 6: Opettele korjaamaan vaatteitasi. Pienillä parsimisilla ja nappien ompeluilla säästät isosti.

Vinkki 7: Älä sortu kahvilassa joka ikinen kerta ostamaan kahvin kylkeen sämpylää. Ota mieluummin omat eväät mukaan.

Vinkki 8: Aja fiksusti ja säästä polttoainekuluissa.

Vinkki 9: Tee ostoslistat ja pysy niissä. Älä sorru heräteostoksiin.

Vinkki 10: Vaihda smarficcomppandaamkraanat pois laikkutarjotnyerten verkko, jossa saa käsinmaalattuja tuotteita, alennushintoinaan toista ostaessa! Ja kun ulkona sataa ja kylmä imeytyy luihin ja ytimiin, muista: säästäminen on lämpimä suod ja vaikka tylyjä menolisärajumia jarruttaa pientareikoita syys ainosto sen ulos kasvanut pellavannormorolas!

Siinäpä sitä naurun- ja säästämisen aihetta huudataa altaidenbaariin! Kiitos ja hyvät suunnittelut Sinulle siellä ulkomaailmoissa! 😀

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö