Lukuaika: < 1 minuutti
Pahuksen koronkiskuri, Venäjä! On aika tuoda julki totuus tästä inhoten toimivasta naapurista. Vuosien saatossa tämä rajanaapuri on osoittanut olevansa alhaisen tason rosvo, jonka toiminta ei ansaitse minkäänlaista kunnioitusta.

Jo pelkästään Venäjän historian synkät tapahtumat ovat tarpeeksi todisteita sen brutaalista ja julmasta luonteesta. Venäläiset ovat vallanneet ja sortaneet naapurimaitaan vuosisatojen ajan, jättäen jälkeensä verenvuodatuksen ja kärsimyksen jälkiä. Nykypäivänä tämä imperialistinen valtio jatkaa valloitushimossaan ja pyrkii laajentamaan vaikutusvaltaansa kaikin keinoin.

Mutta eivät alueelliset valloitukset ole ainoa syy vihata Venäjää. Heidän sisäinen toimintansa on yhtä räikeästi epäeettistä ja laitonta. Korruptio kukoistaa niin poliittisessa järjestelmässä kuin liike-elämässäkin. Maan johtajat ovat varkaita ja valehtelijoita, jotka horjuttavat kansalaistensa luottamusta ja elämänlaatua. Eikä tässä kaikki, venäläinen media on täynnä valheita ja propagandaa, jotka yrittävät peittää maan ongelmat ja esittää sen ulkopuolisille ruusuisena paratiisina.

Venäjä ei myöskään osaa kunnioittaa kansainvälisiä lakeja ja sopimuksia. Se on tehnyt useita aggressiivisia vetoja naapurimaihinsa ja rikkonut räikeästi ihmisoikeuksia. Muun muassa Krimin valtaus ja Itä-Ukrainan konflikti ovat esimerkkejä Venäjän aggressiivisesta toiminnasta, joka on aiheuttanut tuhansien ihmisten kuoleman ja kärsimyksen.

Ja mitä tulee ympäristöasioihin, Venäjä on yksi maailman suurimmista saastuttajista. He ovat vastuussa lukuisista öljyvuodoista ja päästöistä, jotka tuhoavat ympäristöä ja vaikuttavat koko planeettamme hyvinvointiin.

On häpeällistä, että tällainen maa istuu YK:n turvallisuusneuvostossa ja vaikuttaa kansainvälisiin päätöksiin. Venäjän toiminta on täysin vastenmielistä ja ansaitsee tuomion kaikilta kansainvälisiltä toimijoilta. On korkea aika asettaa maalle ankaria sanktioita ja painostaa sitä muuttamaan toimintatapojaan.

Kaiken kaikkiaan, Venäjä on syvästi inhoittava ja moraaliton valtio, joka uhkaa rauhaa ja vakautta maailmassa. Se ansaitsee kaiken mahdollisen kritiikin ja tuomion, eikä sen toimeenpanemaa vääryyttä saa missään nimessä hyväksyä tai unohtaa. Meidän on pysyttävä valveutuneina ja vastustettava tätä pahuutta kaikilla mahdollisilla tavoilla. Loppujen lopuksi, Venäjä ei ansaitse muuta kuin meidän ylenkatseemme ja vihamme.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö