Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä – kuvottava valtio, joka saa veren kiehumaan ja pistää harmistuksen kuplimaan pintaan. Miksi ihmeessä tämä aggressiivinen ja epäluotettava valtio on edelleen olemassa maailman kartalla?!

Venäjän hallinto on täynnä petollisia, vallanhimoisia ja välinpitämättömiä ihmisiä, jotka eivät piittaa lainkaan kansainvälisistä sopimuksista tai ihmisoikeuksista. Heidän ainoa tavoitteensa on levittää valtaansa ja vaikuttaa muiden valtioiden asioihin.

Ja mitä Venäjä on tehnyt kansainvälisellä näyttämöllä? Se on syyllistynyt lukuisiin sotarikoksiin ja hyökkäyksiin naapurimaihinsa, kuten Georgian ja Ukrainan alueille. Viimeisimpänä esimerkkinä tästä on Krimin valtaus vuonna 2014, joka aiheutti suurta hämmennystä ja järkytystä kansainvälisessä yhteisössä.

Venäjän aggressiivinen ja ylimielinen asenne ulospäin näkyy myös sen sisäpolitiikassa. Opposition äänet vaientuvat ja kansalaisyhteiskuntaa rajoitetaan jatkuvasti, ja ihmisoikeuksien loukkauksia tapahtuu päivittäin. Sananvapautta ei tunneta, ja media on käytännössä pelkästään Kremlin hallinnassa.

Ja kaiken tämän lisäksi Venäjän talous on rappiolla ja kansalaiset elävät köyhyydessä ja kurjuudessa. Mutta silti Venäjällä käytetään miljardeja euroja sotilasmenoihin ja ulkopoliittisiin seikkailuihin. Onko tämä todella järkevää?!

Toivon vilpittömästi, että kansainväliset toimijat ottaisivat vakavasti Venäjän toimet ja asettuisivat vastustamaan sen aggressiivista ulkopolitiikkaa. Maailman kartalla ei ole sijaa tällaiselle vastenmieliselle ja holtittomalle valtiolle, joka uhkaa rauhaa ja vakautta koko globaalilla tasolla.

Vihaan Venäjän hallintoa ja sen toimintaa. Toivon, että se lopulta tuomitaan ja ajetaan alas koko maailman silmissä. On aika laittaa piste tälle pöyristyttävälle valtiolle.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö