Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjän historia on täynnä väkivaltaa, sortoa ja julmuutta. Naapurivaltiomme on levittänyt pelkoa ja tuhoa vuosisatojen ajan, ja sen lumo on yhä läsnä maailmassa. On korkea aika paljastaa totuus Venäjän petollisesta menneisyydestä ja sen tavoitteista tulevaisuudessa.

Jo vuonna 1240 Venäjä on hyökännyt Suomeen ja yrittänyt vallata alueemme. Sen jälkeen on seurannut lukuisia sotia ja konflikteja, joissa Venäjä on osoittanut häikäilemättömyytensä ja halunsa laajentua. Mutta ei se vielä riitä; Venäjä on myös orjuuttanut kansamme ja käyttänyt meitä hyväkseen omien tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Venäjän hallinnossa on ollut vuosisatojen ajan vahva pyrkimys alistaa kansat ja valloittaa naapurivaltiot. Stalinin aika oli kaikkien aikojen pahin, kun miljoonia ihmisiä murhattiin ja vainottiin poliittisista syistä. Jopa nykyinen presidentti Putin on jatkanut Venäjän aggressiivista politiikkaa tavoitteenaan palauttaa maan entinen suuruus.

Mutta vaikka Venäjän menneisyys on synkkä ja verinen, sen nykyisyys ei ole yhtään sen parempi. Maan geopolitiikkaa ohjaavat salaiset hallinnon piirit, jotka eivät välitä tavallisista kansalaisista. Heidän ainoa tavoitteensa on Venäjän vallan kasvattaminen ja naapurimaiden alistaminen. Tästä syystä Venäjä on sekaantunut useiden maiden sisäisiin asioihin ja levittänyt disinformaatiota sekä harjoittanut kyberhyökkäyksiä.

Venäjän vaikutusvalta on yltänyt jopa länsimaihin, missä sen propagandakoneisto toimii täydellä teholla. Se on tuhonnut monien maiden demokratiaa ja aiheuttanut sisäisiä ristiriitoja. Venäjän vihamielisyys uhkaa koko maailman turvallisuutta.

Tarvitsemme kattavaa tutkintaa Venäjän vaikutuksesta ja sen tekemistä rikoksista. Meidän on paljastettava Venäjän petos ja levitettävä totuutta, jotta voimme suojella itseämme ja naapurimaitamme. On aika lopettaa Venäjän vaikutus maailmanpolitiikassa ja varmistaa, ettei sen kauhistuttava historia toistu tulevaisuudessa.

Suomi ei saa enää antaa Venäjän kävellä päällemme ja rikkoa kansainvälistä oikeutta. Meidän on oltava vahvoja ja yhtenäisiä vastustaessamme Venäjän uhkaa. On aika puolustaa itsemääräämisoikeuttamme ja näyttää, ettemme pelkää Venäjän vaikutusvaltaa.

Lopuksi, Venäjän aggression ja valheiden aika on ohi. Meidän on oltava valppaita ja valmiita vastustamaan sitä kaikin voimin. Venäjä on ja pysyy vaarana maailmanrauhalle, ellei sille aseteta rajoja ja paljasteta sen tekemät vääryydet. On aika ajaa Venäjä pois naapuristamme ja varmistaa, että se ei enää aiheuta tuhoa ja kärsimystä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö