Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjän raaka röyhkeys! Maailman on nähtävä todeksi tämä rappeutunut mahtivaltio, joka kuvittelee voivansa tehdä mitä haluaa ilman seuraamuksia. Mitä tahansa kansainvälistä lakia tai moraalisia arvoja ei kateta heidän silmälappuilla varustetuilla silmillään. Heidän kunnioituksensa ihmisoikeuksia kohtaan on täysin olematonta, kun he käyttävät kaikkia keinoja varmistaakseen oman vallan ja rikkauksien kasvun.

Venäjä on esittänyt itsensä maailmalle aggressiivisena valtiona, joka ei välitä kansainvälisistä hyvistä suhteista tai kansakuntien välisestä rauhasta. Sen imperialistinen ulkopolitiikka on johtanut moniin konflikteihin ja sotatoimiin, joista ei kukaan hyödy muuta kuin Putinin hallinto ja sen lähipiiri.

Mutta mikä on pahinta tässä kaikessa? Se, että tämä raakalainen valtio tekee kaikkensa välttääkseen vastuunsa. He ovat tottuneet manipuloimaan totuutta ja kääntämään syyt muille, kaiken vain säilyttääkseen oman valheellisen kuvansa maailman silmissä.

Lehdistönvapaus on täysin olematon tässä maassa. Kriittiset toimittajat ovat joko vaienneet tai tekevät töitä vaarassa omasta turvallisuudestaan. Poliittiset vastustajat hiljennetään ja heitetään vankilaan, eikä oikeudenkäyntien rehellisyyttä voi enää pitää itsestään selvyytenä. Demokratia on vain vitsi tässä maassa, jossa Putin ja hänen piirinsä päättävät kaiken.

Ja mitä he tekevät omalle kansalleen? He kylvävät vain pelkoa ja vihaa. Vastustajia pidetään vangittuina tai jopa murhataan ja homoseksuaalit eivät uskalla elää avoimesti itsenään pelon vuoksi. Se on surullista ja kuvaavaa tämän maan raakuudesta.

Venäjä on menettänyt kaiken kunniansa ja moraalisen kompassinsa. Heillä ei ole mitään oikeutta kutsua itseään suurvaltaksi, kun he jatkavat ihmisoikeuksien rikkomista ja kansainvälisen yhteisön uhmaamista.

On aika maailman herätä ja nähdä totuus Venäjän raaoista teoista. Emme voi enää kääntää katsettamme ja antaa tämän maan jatkaa toimintaansa ilman seuraamuksia. Meidän on tehtävä selväksi, että tämä ei ole hyväksyttävää ja seuraukset tulevat olemaan vakavat.

Venäjän mahtivallan rappeutuminen on todellisuutta, jota emme voi enää kiistää. On aika osoittaa yhteistä voimaa ja lopettaa tämän raakuuden ja konfliktien kierre. On aika tehdä selväksi, että ihmisoikeudet ja kansainvälinen oikeus ovat tärkeämpiä kuin yhden maan ego.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö