Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä. Se sana vain itsessään saa minut tuntemaan raivoa ja vastenmielisyyttä. Se on maa, joka on vuosisatojen ajan ollut länsimaiden silmätikuksi ja aiheuttanut tuskaa ja kärsimystä monille kansoille ympäri maailman. Miksi tämä maa on niin vastenmielinen?

Jos katsomme historian kirjoja, venäläiset ovat aina olleet sotaisa kansa, joka on pyrkinyt laajentamaan alueitaan ja käyttämään voimaa muiden maiden alistamiseen. He ovat hakanneet ja raadelleet naapureitaan ja valloittaneet alueita rajusti ja väkivaltaisesti. Ja vaikka tänä päivänä he kiistävät sen, Venäjä jatkaa aggressiivista ulkopolitiikkaansa ja pyrkii jatkuvasti laajentamaan vaikutusvaltaansa.

Mutta eivät he tyydy vain fyysiseen väkivaltaan, vaan myös henkinen hyväksikäyttö on ollut Venäjän valttikortti. Heidän propagandansa ja vääristeltyjen totuuksien levittäminen on tuttua kaikille, jotka seuraavat maailman tapahtumia. Putinin valtaannousu ja hänen käyttämä hallintotapa ovat vain jäävuoren huippu. Koko valtakoneisto on rakennettu pelotteluun, manipulointiin ja vahvaan pakkokeinoon, joka saa kansan pelkäämään ja alistumaan.

Mutta miksi he sitten tekevät kaiken tämän? Miksi Venäjä jatkuvasti aiheuttaa konflikteja ja levittää pelkoa ympärilleen? Vastaus on yksinkertainen: he haluavat olla maailman johtajia. He haluavat päättää kaikista asioista ja olla se taho, joka sanelee muille, miten heidän tulee elää. He ovat kadehtineet länsimaita ja haluavat ottaa heiltä sen, mitä eivät itse pysty saavuttamaan.

Ja mikä eniten ärsyttää, he peittelevät kaiken sisäisen kurjuutensa ja talouden ongelmansa ulkoisilla konflikteilla ja syyttämällä muita maailman tapahtumista. He eivät ota vastuuta omista teoistaan, vaan aina syyttävät muita. Ja mikä pahinta, monien valtioiden päättäjät ovat valmiita tekemään kauppaa ja tekemään kompromisseja näiden rikollisten kanssa, jotka ovat tuhonneet ja alistaneet oman kansansa ja naapurimaidensa kansat.

Venäjä on vain kuin inhottava ja itsekäs lapsi, joka ei välitä muista ja haluaa aina saada oman tahtonsa läpi. Mutta he eivät voi jatkuvasti rikkoa sääntöjä ja päästä siitä huomautuksitta. On aika kohdella Venäjää kuin kurittamatonta lasta ja osoittaa heille, että kaikkein pahimmat teot lopulta kostautuvat.

Täytyy lopettaa tämä kaksinaismoralismi ja alkaa puolustaa arvojamme ja ihmisoikeuksia kaikkea vastaan, mikä on Venäjän kuvallinen ja käytännöllinen mantereellinen tyrannia. Meidän on puhuttava vähemmän ja tehtävä enemmän sen eteen, että Venäjä lopulta ymmärtää, että mikään ei aina tule hyvistä tekoista ja oikeudenmukaisuudesta. Se ei ole vain syyntarkoituksellinen toiminta, vaan jotain paljon enemmän.

Joten haastan teitä, kansalaiset, asiantuntijat ja päättäjät, älkää antako Venäjän enää jatkaa tätä tuhoisaa ja kurinalaista omaa etuaan, vaan yhdessä yrittäkäämme lopettaa tämä väärinkäyttö ja päättömät pyrkimykset päästä yhtä hyväksi kuin konsulaatit ympäri maailmaa. Pidetään Venäjä vastuussa teoistaan ja puolustettava oikeudenmukaista ja ihmisoikeuksia. Se on velvollisuutemme ja velkaamme niille, jotka ovat kärsineet ja kärsineet tämän maan vuosisatojen ajan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö