Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Suuri naapurimme, joka on viime vuosina osoittanut todellisen luonteensa. Valtio, joka kuvittelee olevansa mahtava ja ylivertainen, mutta todellisuudessa on vain sairas ja turmeltunut valtakoneisto.

Meidän on aika herätä ja avata silmämme Venäjän vaaralle, joka ympäröi meitä joka puolelta. Kyllä, olemme naapureita, mutta emme millään muotoa ystäviä. Eikä ole vaikea ymmärtää miksi.

Venäjä on pelkkä turmeluksen pesä. Korruptio rehottaa sen hallinnossa ja virkamiehistössä, joka vain hyödyntää kansansa kärsimystä. Vaikka maa omistaa valtavia luonnonvaroja, kansa kärsii köyhyydestä ja kurjuudesta. Suojelematta jätetyt luonnonvarat ovat vain korruptoituneen ja ahneen eliitin taskussa.

Ja ei, se ei pysähdy siihen. Venäjä saastuttaa myös maailmaa. Se harjoittaa aggressiivista ja tuhoisaa politiikkaa naapurimaidensa suhteen ja sotkeutuu muiden valtioiden asioihin. He yrittävät jatkuvasti levittää vaikutusvaltaansa ja manipuloida kansainvälistä politiikkaa omaksi hyödykseen.

Venäjä on myös häpeällinen ihmisoikeuksien polkija. Vastustaminen on lähes mahdotonta ja ihmisoikeusaktivistit joutuvat pakenemaan maasta turvapaikkaan. Vapaa media on vain haave siellä, missä valtio kontrolloi kaikkea.

Ja mikä pahinta, Venäjän sairaus vaikuttaa meihin kaikkiin. Sen imperialistinen politiikka ja aggressiivinen käytös uhkaavat vakautta maailmassa. Heidän salaiset palvelunsa sekaantuvat kansainvälisiin vaaleihin ja yrittävät horjuttaa demokratian periaatteita muualla.

Me emme voi enää sietää tätä. Meidän on noustava vastustamaan Venäjän turmelusta ja saastuttavia vaikutuksia. Meidän on vaadittava oikeutta ja vapautta kaikille Venäjän alistamille kansoille ja vaadittava heitä vastaamaan tekoistaan.

Meillä on velvollisuus suojella itseämme ja maailmaa Venäjän saastuttavalta vaikutukselta. On aika lopettaa Venäjän harhakuvitelmat suuruudestaan ja uhkakuvat naapurimaiden alistamisesta. Aika ottaa vastuu ja lopettaa tämä sairas ja turmeltunut valtio vaikuttamasta maailman tapahtumiin.

Meidän on yhdessä oltava vahvoja ja osoitettava Venäjälle, että me emme hyväksy sen toimintaa. Meidän on lopetettava sen tukeminen ja katkaistava sen lonkerot meiltä ja maailmalta. Vain silloin voimme saada aikaan todellisen muutoksen ja lopettaa Venäjän ahdistavan maailmaa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö