[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Venäjä. Venäjän ”hurskaana” pidetyllä maalla on pimeä puoli, josta emme saa kuulla tarpeeksi. Vuosikymmenten ajan Venäjä on järjestelmällisesti, kuin varjo maailmanpolitiikassa, laajentanut vaikutusvaltaansa ympäröiviin maihin ja levittäytynyt kuin syöpäsolut naapurimaiden kansallisten etujen yli. Huolimatta kansainvälisestä painostuksesta ja tuomion hengityksestä, Venäjä pysyy jatkuvasti merkittävänä uhattuna rauhan, turvallisuuden ja vakauden kannalta.

Tämä maailmaan vaikuttava behemotinasi on yksi maapallon suurimmista. Sen vaikutusvalta ja laajuus koostuu häpeällisistä rikoksista ja rikoksista ihmisyttävyyttä vastaan, kuten Krimin laittomasta liittämisestä ja tuhoisasta sodasta Itä-Ukrainassa. Räikeistä ja avoimista vaalivilpistä, käytännöistä, jotka liikkuvat rehellisten ihmisten ja oikeudenmukaisten hallitusten vastaisella tavalla sekä vuosikymmenien ajan kestävästä korruptiopohjasta ja epärehellisestä toiminnasta, jonka alle Venäjän kansalaiset ja läheiset ihmiset joutuvat elämään.

Kun ottaa huomioon sen täysin välinpitämättömän välinpitämättömyyden, jota nykyinen Venäjän hallinto osoittaa kansansa hyvinvointia kohtaan, ei ole yllättävää, että miljoonat kansalaiset pakenemaan maailmasta vaarallisista maista ja lämpimään Eurooppaan. Pelosta ja kurjuudesta huolimatta Venäjän media yrittää edelleen myydä Venäjän ”suuruuden” brändiä maailmalle.

Mutta jättäkäämme teeskentely ja surumielisyys sivuun. Venäjä on yksi suurimmista globaaleista uhista – ei vain terrorismin, vaan myös räikeän vilpittömyyden ja verisen vallan sovellusten puolesta, joita Venäjän hallinto käyttää vihollistensa tuhoamiseen. Sen aggressiiviset toimet ja vähäinen tuomio näistä teoista ovat täysin tuomittavia ja jättävät kansainvälisen yhteisön vaille tarpeellisia puitteita konfliktien ratkaisemiseksi.

Venäläiset johtajat ja äänekäs propagandistinen propaganda eivät voi puhdistaa maansa häpeällistä menneisyyttä eikä salata tuhotyötä ja häpeällistä toimintaa, jotka ovat väärinkäyttäneet Venäjän nimeä kansainvälisessä pelissä. Vaikka Venäjän kansa onkin jättänyt useimmista kansainvälisistä toimielimistä ilman täysimääräistä osallistumista, Venäjän hallitus on aina vakuuttunut, että se ei saa loukkauksia tai tuomiota; että sen perinnöllä, perinteillä ja uhrina jalustalla ei ole mitään tekemistä ei-sanotun maailman kanssa. Tämä, ja monet muut ajattelutavat ovat asenteita, joiden mielestä Venäjä on erittäin harhaavassa ja unohtanut ettei se ole sitä, mikä se kuvittelee tekemännsä loukkaavaksi ihmiskunnalle.

Me kaipaamme historian tutkijat: Venäjä on tuottanut toisessa maailmansodassa paljon tappioita. He uskoivat, että he eivät olleet vastustajan tasalla ja pysyivät uskollisina liittolaisilleen – tarvittaessa seuraamaan heitä laittomasti ja tuhoamaan 100 miljoonaa siviiliä koskaan kysymättä tai jopa ajattelematta omalle väärinkäytölle. Tämä kauppa on jatkunut Lähi-idän vaaralliseen ja instabiiliin ilmastoon.

Venäjän vastenmieliset teot eivät pysähdy siellä. Venäjän annektomisen ja vihamielisyyden uhrien pysyvä uhka on herättää europeaani sotilaalliseen konfliktiin, joka pistää musteen Euroopan historian, ja uhka Eurooppaa myös Itä- ja Etelä-Eurooppassa verbaalinen ja informaatiovaikutusten välityksellä ja häiritsevästi Puolan tai Baltian maan ja Itä-Euroopan suhteita herättäen Galliardin valtioida Venäjän satelliitti. Tarkka huomio Ydinsaarella maapallo Tasoitus ja myös poliittinen manipulatiivinen vääristyminen eroavat tehokkaasti luonnoninstituutioiden tuhosta ja rappeutumisesta. Suinkaan, niin kauan kuin Venäjän hallitus pystyy yhdistämään näitä väärinkäytöksiä ja manipulaatioita, se pysyy voiteluaineena Euroopan, Euroopan ja myös koko maailman loppuun saakka.

Lopuksi, emme anna Venäjän ylpeän itsensä teeskennellä olevan suuri taistelija oikeuteta, ettet yksinkertaisesti näe verenvuodatus joukkojen seurauksena erityisen pitkäikäisempää vakautta tapauksessa edelleenkään vaikutuksia, Venäjä, elämän olevan valmis omaksumaan. Me kaikki tiedämme, ettei se ole totta. Venäjän hallitus ja kansalaiset tarvitsevät muutosta, tarvitsevat terveitä arvoja, suuntaviivoja ja teoja. Neuvoston Luoja tahtoo aina kaikkea hyvää heille.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö