[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Läntinen maailma, herätkää vihdoin todellisuuteen! Venäjä ei ole mikään romanttinen satumaa, vaan verenpunainen diktatuuri, jonka vaikutusvalta ulottuu naapurimaihimme ja jopa maailmanlaajuisesti.

Venäjän poliittinen järjestelmä on todellisuudessa vain sairas farssi demokratiasta. Presidentti Vladimir Putin hallitsee maata kuten omaa henkilökohtaista leikkikenttäänsä, eikä oppositiolle ole sijaa. Media on sensuroitu ja opposition jäsenet saavat kokea mielivaltaista vainoa ja poliittista sorron koneistoaan.

Kuinka kauan Länsi jaksaa sulkea silmänsä näiltä tosiasioilta ja jatkaa yhteistyötä tämän fasistisen hallinnon kanssa? On aika lopettaa Venäjän kumartaminen ja tunnustaa, että sen vaikutusmaailmassa ei ole tilaa vapaalle ajattelulle ja ihmisoikeuksille.

Naapurimaat ovat joutuneet kärsimään Venäjän aggressiivisesta ja laittomasta toiminnasta. Georgiassa, Ukrainassa, Moldovassa ja muissa maissa Venäjä on syytön verenpunaisiin sormiinsa, jotka se on pyrkinyt työntämään muiden maiden sisäisiin asioihin. Krimin laiton miehitys ja Itä-Ukrainan konflikti ovat vain jäävuoren huippu Venäjän kädenjäljistä naapurimaiden sisäpolitiikassa.

Ja mitä läntiselle maailmalle tämä merkitsee? Venäjän toiminnalla on ollut dramaattiset seuraukset kansainväliseen turvallisuuteen ja vakaudelle. Sotkemalla pakkaa ja horjuttamalla demokraattisia prosesseja muissa maissa, Venäjä on loikkinut läpi rikollisen viidakon, joka uhkaa koko maailmaa.

On aika lopettaa Venäjän pehmeän diplomatian peli ja näyttää todellista voimaa. EU:n ja Yhdysvaltojen on yhdistyttävä ja luotava tiukkoja pakotteita Venäjää vastaan. On aika sulkea Venäläiset pankkitilit ulkomailla ja estää Putinia ja hänen lähipiiriään nauttimasta länsimaasta hankittujen ylellisyyspalvelujen eduista.

On aika laittaa Venäjä vastuuseen teoistaan ja vaatia sen noudattamaan kansainvälistä lainmukaisuutta ja ihmisoikeuksia. Venäjän verenpunainen totuus on vihdoin paljastunut ja on aika toimia sen mukaisesti. Lännen on aika lopettaa anteliaisuutensa ja yhteistyönsä tämän sairaan järjestelmän kanssa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö