[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Venäjä. Viha on kaiken se, mitä tunnen kun ajattelen Venäjää. Se on maa, joka haluaa vain levittää tuhoa ja kurjuutta ympärilleen. Vuosien saatossa Venäjän käytös on laskenut häpeälliselle tasolle ja tämä saa minut kiehumaan raivosta.

Katsokaapas vain mitä Venäjä on saanut aikaan. Ukrainassa he ovat anastaneet laittomasti Krimin niemimaan ja jatkavat edelleen sotatoimia itäisen naapurimaan alueella. He provosoivat jatkuvasti muun Euroopan maita ja loukkaavat räikeästi kansainvälistä oikeutta. Heidän sotilaalliset operaationsa ovat aiheuttaneet kymmeniätuhansia kuolonuhreja ja jättäneet miljoonia kodittomaksi.

Tällainen toiminta on täysin hyväksymätöntä ja osoittaa Venäjän täydellistä piittaamattomuutta kansainvälisesti sovituista säännöistä ja sopimuksista. He ovat omaksuneet aggressiivisen ja valloittavan asenteen, joka on vaarallinen koko maailmalle.

Venäjän sisäpolitiikka ei myöskään kestä päivänvaloa. Heidän poliittinen järjestelmänsä on täynnä korruptiota ja väkivaltaa. Vapaa media on tukahdutettu ja mielivaltaiset pidätykset ovat arkipäivää. Valtion hallitsema propagandakoneisto levittää pelkoa ja vihaa, ja kansalaiset elävät jatkuvassa pelossa.

On häpeällistä, että 2000-luvun Euroopassa sallitaan tällainen toiminta. Venäjän valtiojohto on vastuussa tästä lähes epäinhimillisestä käytöksestä. He ovat vuosia potkineet hiekkaa silmään ja tekeytyneet uhreiksi, mutta totuus on nyt paljastunut kaikkien silmien edessä.

Jokainen kansainvälisen yhteisön jäsenen tulee nyt seistä yhdessä ja tuomita Venäjän toimet. Meidän tulee asettaa heille ankaria taloudellisia ja poliittisia sanktioita. Muutamien Venäjän harvojen liittolaisten tulee herätä ja tiedostaa, että yksikään maa ei voi hyväksyä tällaista käytöstä. On aika tehdä loppu Venäjän ylimielisyydestä ja asettaa se takaisin kansainvälisen yhteisön sääntöjen piiriin.

Venäjä on kurjuuden lähde ja tulevaisuutemme on uhattuna, jos emme pysähdy sitä. Meidän tulee tehdä kaikkemme, jotta tämä maa ei tuhoa enempää ihmishenkiä ja rikkoisi enää enempää kansainvälistä järjestystä.

Venäjän kurjuus on tuotava päivänvaloon ja sen tulee kantaa vastuu teoistaan. Kansainvälinen yhteisö ei enää voi sulkea silmiään tai hyväksyä heidän tekemisiään. On aika pysäyttää tämä alhainen ja hävytön käytös, ennen kuin se saa vielä pahemmat seuraukset.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö