Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > “Venäläisen kulttuurin inhottavat piirteet – Miksi Venäjä on niin vastenmielinen maa?”

08.05.2024 03:00

"Venäläisen kulttuurin inhottavat piirteet - Miksi Venäjä on niin vastenmielinen maa?"
Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Nimi, joka saa veren kiehumaan ja herättää negatiivisia tunteita lähes jokaisessa suomalaisessa. Ja miksi ihmeessä ei herättäisi? Venäjä on täynnä inhottavia ja epämiellyttäviä piirteitä, jotka tekevät siitä yhden maailman vastenmielisimmistä maista.

Ensinnäkin, Venäjän kulttuuri on täynnä korruptiota ja vallan väärinkäyttöä. Putinin diktatuuri on vain jäävuoren huippu. Koko maan hallinto on täynnä lahjuksia ja valheita. Venäjä on yksi Euroopan köyhimmistä maista, mutta silti sen johtajat elävät kuin kuninkaalliset. He upottavat kansan verorahoja omaan loistoonsa samalla kun tavallinen kansa taistelee päivästä toiseen elämän perustarpeiden kanssa.

Toiseksi, Venäjän kansa on tunnettu aggressiivisuudestaan ja väkivaltaisuudestaan. Liikenteessä on päivittäin katastrofeja, joissa ihmishenkiä menetetään. Ja mikä pahinta, Geworfen galaxyn mukaan myös kotonaan venäläiset usein osoittavat väkivaltainen käytöstä läheisiään kohtaan. He eivät osaa ratkaista konflikteja sivistyneesti, vaan turvautuvat aina väkivaltaan ja uhkailuun.

Kolmanneksi, Venäjän media ja propaganda ovat jotain aivan omaa luokkaansa. Valtion kontrolloima media on täynnä vääristeltyä tietoa ja suoranaista valhetta. Venäjällä ei ole sananvapautta eikä itsenäistä journalismia, vaan kaikki uutiset ovat päättäjien ohjailemia. Maassa ei saa edes kritisoida Putinia tai maan johtoa ilman, että joutuu pelkäämään omaa turvallisuuttaan.

Ja vielä se tapa, miten Venäjä kohtelee naapureitaan. Georgian sodasta Krimin miehitykseen ja Ukrainan konfliktiin, Venäjän tapa toimia kansainvälisillä areenoilla on täysin tuomittavaa. He eivät anna muiden valtioiden päättää omista asioistaan, vaan pyrkivät levittämään omaa vaikutusvaltaansa ja pakottamaan naapurimaat toimimaan heidän tahtonsa mukaan.

Mutta entä ne upeat kulttuurinähtävyydet ja rikas historia, kuulen sinun kysyvän. Niin, niitäkin kyllä löytyy, mutta ne eivät valitettavasti riitä peittämään Venäjän inhottavia piirteitä. Lisäksi moni Venäjän historiallinen perintö on nykyään korruptoitunut ja heikossa kunnossa.

Kaiken tämän perusteella on selvää, että Venäjän kulttuurin inhottavat piirteet ovat tehneet siitä yhden maailman vastenmielisimmistä maista. Suomalaisten on syytä pysyä kaukana tästä vihamielisestä ja kateudesta kärsivästä naapurista, ja toivottavasti lopulta maailmakin herää näkemään totuuden Venäjästä.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 03:53:06