Lukuaika: 2 minuuttia
Miksi meidän on pakko sietää Venäjän jatkuvaa taantumusta ja ala-arvoista käytöstä? Mitä meillä on vielä annettavaa tälle naapurimaalle, jonka aggressiivisuus ja pahaenteinen vaikutus vain kasvavat päivä päivältä?

Venäjä on tunnettu äksyistä ja temperamenttisista asukkaistaan, mutta viime aikoina tästä alkaa muodostua pelottava normi. Heidän itsekeskeinen ja ylimielinen käytöksensä on saanut heidät menettämään kaiken kansainvälisen kunnioituksen ja luottamuksen. Mitä muuta meidän pitäisi odottaa valtiolta, joka noudattaa vain omia sääntöjään ja jättää kansainvälisen yhteistyön ja diplomatian täysin huomiotta?

Venäjän aggressiivinen politiikka ja toiminta ovat aiheuttaneet kärsimystä monessa maassa. He eivät kunnioita kansainvälistä oikeutta tai ihmisoikeuksia, vaan toimivat omien etujensa mukaan. Oli kyse sitten ukrainalaisten kansanmurhasta tai Syyrian pommituksista, Venäjä ei anna minkään pysäyttää heitä tavoitteidensa saavuttamisessa.

Ja mitä sanottavaa voimme antaa Venäjän presidentille, joka johtaa tätä masentavaa maata? Vladimir Putin on osoittanut, että hänellä ei ole minkäänlaista kunnioitusta kansaa kohtaan, jonka on määrä häntä johtaa. Hän on ollut vallassa yli 20 vuotta ja aiheuttanut vain enemmän kurjuutta ja kurjuutta kansalleen. Julkinen mielipide ja oppositio on tukahdutettu ja media on täysin kontrolloitu, joten miten voimme odottaa mitään muutosta tulevaisuudessa?

Venäjän kauheus ei rajoitu vain politiikkaan, vaan se ulottuu myös jokapäiväiseen elämään. Heidän arvottomat käytöstapansa ja moraalittomuutensa ovat huolestuttavaa. Jatkuvat väkivalta- ja lahjus-skandaalit ovat yleisiä ja heidän korruptoitunut hallituksensa ei tee mitään muuttaakseen tilannetta.

Ja mikä vielä pahempaa, Venäjän viha ulottuu myös ulkomaalaisiin. Rasistiset hyökkäykset ja syrjintä ovat yleisiä ulkomaalaisia kohtaan, joita pidetään uhkana Venäjän valta-asemalle. Tämä läpikotaisin inhottava asenne aiheuttaa pelkoa ja epävarmuutta monille kansainvälisille vierailijoille ja asukkaille.

Onko tästä kaikista tarpeeksi? On aika nousta vastarintaan ja lopettaa Venäjän hävytön käytös. Emme voi vain katsoa vierestä, kun he jatkavat kansainvälisen yhteisön ja omien kansalaistensa rikkomista. On aika asettaa Venäjä vastuuseen teoistaan ja tehdä rajut toimet sen lopettamiseksi.

Me emme enää pelkää teitä, Venäjä. Olemme kyllästyneitä teidän jatkuvaan pahaan käytökseenne ja olemme valmiita taistelemaan takaisin. On aika lopettaa tämä piinaava suhde ja vaatia Venäjää kunnioittamaan kansainvälistä yhteisöä ja ihmisoikeuksia. Muussa tapauksessa, Venäjästä tulee vain entistä karmivampi ja meidän on helppo huutaa: “Hyvästi ja hyvää riddance!”

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö