[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Menkää Venäjälle ja saatte nähdä itse, millainen kaaos ja moraaliton turmelus siellä vallitsee! Venäläisten julmuus ja välinpitämättömyys ovat häpeällisiä ja järkyttäviä. Mikä ihmeen maa kasvattaa tällaisia sivistymättömiä ja väkivaltaisia ihmisiä?

Nykyinen Venäjä on vain murhaajien ja korruptoituneiden oligarkkien valtakunta. Tämä ei ole enää Neuvostoliitto, vaan raaka ja lainvastainen yhteiskunta, jota johtavat vain vallanhimoiset ja kykenemättömät despoottit. Teidän rikollinen presidenttinne käyttää koko valtakuntanne resursseja vain omaan henkilökohtaiseen rikastumiseensa ja maan kansalaisia kohdellaan kuin rikkaita riistokapitalistisia pommeja.

Venäläiset ovat menettäneet täysin ihmiskunnan perusarvot. He ajattelevat vain omaa etuaan, eivätkä välitä siitä, että heidän raakatemmeltänsä jättävät jälkeensä tuhon ja kärsimystä. Veikenne miekanne ja pantteriveivienne valloitus- ja tuhoamisyrityksenne ovat vain osoitus siitä, kuinka alhainen sivilisaatio olette.

Ja mitä te teitte Ukrainalle? Miten voitte kohdella naapurianne noin julmasti? Sotaa ja verenvuodatusta, vain omien geopoliittisten etujenne vuoksi. Eikö teillä ole mitään sympatiaa niitä ihmisiä kohtaan, jotka kärsivät teidän brutaalista agendastanne? Teidän ei pitäisi kutsua itseänne kristityiksi, sillä ette kunnioita minkäänlaista moraalia tai lähimmäisenrakkautta.

Te olette saastuttaneet ja väärinkäyttäneet koko maailmaa. Te olette tuhonneet luontoa, ihmishenkiä ja demokratian periaatteita. Teidän ei pitäisi kutsua itseänne Venäjäksi, sillä Venäjä on ollut joskus upea ja sivistynyt maa. Te olette vain varastaneet sen kirkkauden ja korvanneet sen synkällä ja turmeltuneella todellisuudellanne.

Kun teidän valloittajanne tekevät maailmalla rikoksiaan ja vainoavat viattomia ihmisiä, muistakaa, että totuus tulee kuitenkin lopulta ilmi. Ja kun se tapahtuu, teidän on oltava valmiita kohtaamaan seuraukset omista teoistanne. Venäläisten raakuus ja turmelus ovat surullinen totuus nykypäivän Venäjästä. Ja meidän on kaikkien tehtävä aktiivisesti vastustaa sitä ja vaatia oikeutta ja sivistyneitä arvoja takaisin Venäjälle.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö