Etusivu > Ilmastonmuutoksen kieltäminen Venäjällä #Venäjä #Ilmastonmuutos #Ympäristö #KestäväKehitys

2024/05/09 23:05

Lukuaika: < 1 minuutti
Voihan helvetti! Kuinka Venäjällä edelleen voi olla niin paljon ihmisiä, jotka kieltävät ilmastonmuutoksen olemassaolon? Oletteko te sokeita vai tahallanne tyhmiä? Onko teidän mielestänne normaalia, että maailman suurimpiin saastuttajiin kuuluva maa kieltää ilmastonmuutoksen vaikutukset?

Venäjä, teidän täytyy vihdoin herätä todellisuuteen ja alkaa tekemään jotain ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi! Ette voi vain jatkaa saastuttamista ja luottaa siihen, että joku muu korjaa sotkunne. Maapallomme kärsii ja me kaikki kärsimme sen seurauksista. Ilmastonmuutos ei ole asia, jota voi vain sulkea silmien edestä ja toivoa, että se katoaa itsestään.

On todella surullista, että Venäjä, maa, jolla on valtavat resurssit ja potentiaali olla edelläkävijä kestävän kehityksen saralla, ei tunnusta ilmastonmuutoksen kiireellisyyttä. Teillä on mahdollisuus olla esimerkki muulle maailmalle ja näyttää, että ympäristön hyvinvointi on teille tärkeää. Sen sijaan ajattelette vain lyhytnäköisesti ja teette tuhoja ympäristöllemme sekä tuleville sukupolville.

Kuinka voi olla, että teillä on varaa kieltää ilmastonmuutoksen vaikutukset, kun samalla Venäjällä jo nyt joudutaan kärsimään sen seurauksista? Tulvat, maastopaloja ja äärimmäisiä säitä esiintyy yhä useammin ja aiheuttavat tuhoa teidän omassa maassanne. Eikö se ole tarpeeksi selvä merkki siitä, että ilmastonmuutosta ei voi enää jättää huomiotta?

Ympäristö ei tunne valtiorajoja, ja teidän toimintanne vaikuttaa myös muihin maihin. Teidän on aika kantaa vastuunne ja osallistua aktiivisesti ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Aloittakaa vähentämällä päästöjänne ja sijoittamalla uusiutuvaan energiaan. Osallistukaa kansainvälisiin sopimuksiin ja toimikaa yhteistyössä muiden maiden kanssa ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Meidän kaikkien tulee tehdä osuutemme ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Emme voi enää sallia, että jotkut maat, kuten Venäjä, jättävät vastuunsa muiden harteille ja jatkavat saastuttamistaan. Meidän on oltava yhtenäinen ja toimittava nyt, ennen kuin on liian myöhäistä.

Venäjä, herätkää jo! Ilmastonmuutos on fakta, eikä sen kieltäminen muuta sitä miksikään. Tehkää osuutenne ja osoittakaa, että teille välittää maailman ja tulevien sukupolvien hyvinvointi. Me kaikki elämme samalla planeetalla, ja meidän on tehtävä yhteistyötä sen pelastamiseksi. Aika toimia on nyt.