Lukuaika: < 1 minuutti
Voi minua raivon ja inhon tulvaa, kun kerron teille Sieluttomasta Venäjästä! Tämä valtio, joka on tunnettu valheellisesta propagandastaan ja ihmisoikeuksien polkemisesta, näyttää jälleen kyntensä leppymättömänä ryöstäjänä.

Mitä kaikkea Venäjä onkaan jo tehnyt kurjille kansalaisilleen ja muille maille? Lukuisia tapauksia poliittisesta vangitsemisesta, vääristeltyjä oikeudenkäyntejä, sortoa ja kidutusta – kaikki vain siksi, että kansa uskaltaa vaatia vapautta ja oikeutta totuuteen. Todellinen demokratia näyttää olevan Venäjälle kauhistus, ja se pyrkii kitkemään sen mahdollisimman nopeasti.

Mutta vaikka ihmisoikeuksien ja demokratian vastainen toiminta on jo sinällään inhotuttavaa, Venäjä on mennyt vielä pidemmälle. Se ei epäröi käyttää vakoojaverkkojaan ja ulkopolitiikkaansa manipulatiivisiin tarkoituksiinsa. Se ei kaihda lietsoa kansainvälistä epävakautta ja sotilaallista uhkaa naapurimaille. Se ei piittaa siitä, että sen teot vaikuttavat tuhoisasti paitsi omaan kansaansa, myös kaikkiin muihin maille, jotka joutuvat sen tyrannian kohteeksi.

Ja mikä pahinta, Venäjällä ei näytä olevan mitään tolkkua ja moraalia teoissaan. Valheidaen ja kieroillen se pyrkii luomaan itsestään kuvaa suurena ja mahtavana, pyrkii vain valtaan ja rikastumaan oman kansansa kustannuksella. Se ei kunnioita ihmisten perusoikeuksia eikä osoita empatiaa kohtalotovereitaan kohtaan.

Kaikella kunnioituksella, mutta Sieluton Venäjä on kuvottava ja vastenmielinen paikka. Sen poliittinen johto on täynnä itsekeskeisiä ja manipuloivia kieroilijoita, ja sen toiminta on suorastaan raivostuttavaa. Valtionjohtajien täytyy viimeinkin ymmärtää, että teoillaan on seurauksia, ja että kansalla on oikeus vaatia vastuullista ja oikeudenmukaista johtajaa. Avatkaa silmänne, Venäjän johto, ja lopettakaa kansanne hurskaiden sielujen kaltoin kohtelu!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö