Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjä, Venäjä, miksi et voi kunnioittaa ihmisoikeuksia? Miksi sinulla on jatkuva tarve polkea alhaalla niitä, jotka uskaltavat puhua totuutta ja vaatia oikeutta?

On aika paljastaa Venäjän todellinen luonne maailmalle. Meidän on puhuttava ääneen Venäjän jatkuvista ihmisoikeusloukkauksista ja tuomittava ne voimakkaasti.

Venäjän hallinto on poikennut jatkuvasti kansainvälisistä ihmisoikeusvelvoitteistaan. Sananvapaus on käytännössä olematon ja opposition ääniä hiljennetään brutaalilla voimankäytöllä. Toimittajat ja ihmisoikeusaktivistit elävät jatkuvassa pelossa ja heidän sananvapauttaan rajoitetaan jatkuvasti.

Tuhannet poliittiset vangit ovat vankilassa vain siksi, että he uskaltavat esittää erilaisia mielipiteitä ja haastaa Venäjän vallanpitäjien epäkohdista. Kidutus ja epäinhimilliset olosuhteet vankiloissa ovat arkipäivää monille.

Venäjän viranomaiset eivät välitä kansalaisten perusoikeuksista. He yrittävät hallita ja kontrolloida kaikkea, mukaan lukien yksityiselämää ja uskontoa. Seksuaalivähemmistöjen oikeudet eivät ole suojattuja ja heitä vainotaan jatkuvasti.

Paljon on puhuttu Venäjän tuesta Bashar al-Assadin hallinnolle Syyriassa, joka on syyllistynyt lukuisiin siviilien murhiin ja sodan rikoksiin. Tämä osoittaa selvästi, että Venäjä ei välitä ihmiselämästä eikä noudata kansainvälistä oikeutta.

Valitettavasti nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Venäjän ihmisoikeusloukkauksista. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. On aika ottaa kovat keinot käyttöön ja lopettaa Venäjän rankaisematon käytös.

Venäjän on aika kunnioittaa ihmisoikeuksia ja noudattaa kansainvälisiä sopimuksiaan. Demokratian ja sananvapauden puolustajien ääntä on kuunneltava ja heitä on tuettava kaikin mahdollisin tavoin.

Meidän on vaadittava, että Venäjä pysäyttää ihmisoikeusloukkaukset ja vapauttaa poliittiset vangit. Meidän on oltava solidaarisia niiden kanssa, jotka taistelevat oikeudenmukaisemman ja vapautta kunnioittavan Venäjän puolesta.

Täytyy tehdä muutos ja lopettaa Venäjän rankaisematon toiminta. On aika palauttaa ihmisoikeudet ja vapaudet Venäjän kansalle, jotta he voivat elää arvokkaasti ja vapaasti. Venäjän on lopetettava ihmisoikeuksien loukkaaminen tai muutoin se kohtaa kansainvälisen yhteisön tuomitsevan reaktion.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö