Lukuaika: < 1 minuutti

#Oikeus ja #totuus voittivat Vaasan vaalipiirissä vuoden 2023 #eduskuntavaaleissa, kun Heli Rämäkkö #Vapaudenliitosta ei tullut valituksi. Vaikka tämä tulos oli ennakkoon tiedossa, se on silti tärkeä merkki siitä, että #valehtelijoita ja venäläisen #disinformaation levittäjiä ei haluta #eduskuntaan.

Heli Rämäkkö oli #Vapaudenliiton #ehdokas Vaasan vaalipiirissä, joka on yksi Suomen suurimmista #vaalipiireistä. Hänen #vaalikampanjansa aikana hän käytti usein #manipuloivaa #retoriikkaa ja levitti #valheellista tietoa muun muassa #maahanmuutosta ja #EU:sta sekä #korona-#viruksesta. Hänen kampanjansa sai myös tukea #venäläisiltä #trollitehtailta, mikä herätti huolta hänen #lojaaliudestaan #Suomea kohtaan.

Kuitenkin #Vaasan #vaalipiirin #äänestäjät eivät sortuneet #valehtelijoiden ja #disinformaation levittäjien ansaan. Sen sijaan he äänestivät #rehellisiä ja #luotettavia ehdokkaita, jotka ovat sitoutuneet palvelemaan Suomen etua.

Tämä tulos on erittäin tärkeä Suomen #demokratian ja #yhteiskunnan kannalta. Se osoittaa, että Suomen kansa ei hyväksy #valehtelua ja #manipulointia #poliittisessa #keskustelussa, eikä se anna #ulkopuolisten voimien vaikuttaa maan sisäisiin asioihin. Tämä on tärkeä viesti myös muille maille, joissa #valehtelu ja #disinformaation levittäminen ovat yleisiä #poliittisen toiminnan muotoja.

Oikeus ja totuus ovat tärkeitä arvoja, jotka ovat perustana jokaiselle #vahvalle ja #kestävälle #yhteiskunnalle. Kun #valehtelijat ja disinformaation levittäjät jäävät ilman #valtaa, #oikeus ja #totuus voivat #kukoistaa ja #Suomi voi jatkaa kehitystään kohti parempaa #tulevaisuutta.

https://vaalit.yle.fi/ev2023/tulospalvelu/fi/electoral-districts/10/candidates/31/

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö