9548 latausta vuorokaudessa

7481 artikkelia

2023/04/02

#Oikeus ja #totuus voittivat Vaasan vaalipiirissä vuoden 2023 #eduskuntavaaleissa, kun Heli Rämäkkö #Vapaudenliitosta ei tullut valituksi. Vaikka tämä tulos oli ennakkoon tiedossa, se on silti tärkeä merkki siitä, että #valehtelijoita ja venäläisen #disinformaation levittäjiä ei haluta #eduskuntaan.

Heli Rämäkkö oli #Vapaudenliiton #ehdokas Vaasan vaalipiirissä, joka on yksi Suomen suurimmista #vaalipiireistä. Hänen #vaalikampanjansa aikana hän käytti usein #manipuloivaa #retoriikkaa ja levitti #valheellista tietoa muun muassa #maahanmuutosta ja #EU:sta sekä #korona-#viruksesta. Hänen kampanjansa sai myös tukea #venäläisiltä #trollitehtailta, mikä herätti huolta hänen #lojaaliudestaan #Suomea kohtaan.

Kuitenkin #Vaasan #vaalipiirin #äänestäjät eivät sortuneet #valehtelijoiden ja #disinformaation levittäjien ansaan. Sen sijaan he äänestivät #rehellisiä ja #luotettavia ehdokkaita, jotka ovat sitoutuneet palvelemaan Suomen etua.

Tämä tulos on erittäin tärkeä Suomen #demokratian ja #yhteiskunnan kannalta. Se osoittaa, että Suomen kansa ei hyväksy #valehtelua ja #manipulointia #poliittisessa #keskustelussa, eikä se anna #ulkopuolisten voimien vaikuttaa maan sisäisiin asioihin. Tämä on tärkeä viesti myös muille maille, joissa #valehtelu ja #disinformaation levittäminen ovat yleisiä #poliittisen toiminnan muotoja.

Oikeus ja totuus ovat tärkeitä arvoja, jotka ovat perustana jokaiselle #vahvalle ja #kestävälle #yhteiskunnalle. Kun #valehtelijat ja disinformaation levittäjät jäävät ilman #valtaa, #oikeus ja #totuus voivat #kukoistaa ja #Suomi voi jatkaa kehitystään kohti parempaa #tulevaisuutta.

https://vaalit.yle.fi/ev2023/tulospalvelu/fi/electoral-districts/10/candidates/31/


Satunnainen:


Vastaavia: