Lukuaika: < 1 minuutti

#Saksan sisäinen #tiedustelupalvelu on ilmaissut huolensa #koronaepidemiankieltäjien ryhmän kehittymisestä potentiaaliseksi #UhaksiYhteiskunnalle. #NewYorkTimes kertoo, että tiedustelupalvelu seuraa tarkkaan #KoronakriittistenRyhmien toimintaa, sillä sen mukaan ne ovat muuttumassa #aggressiivisemmiksi ja kehittävät siteitä #ääriryhmiin, kuten #Reichsbürgeriin.

Alun perin koronakriittisten ryhmät kritisoivat koronaepidemian vuoksi asetettuja #sulkutiloja ja hygieniasääntöjä, mutta niiden toiminta on siirtynyt osittain #salaliittoteorioiden ja #valtion #maalittamiseen. Tämä on johtanut #hyökkäyksiin #demokraattista #valtiojärjestystä, #eduskuntaa ja #hallitusta vastaan. #Koronakriittisten liikehdinnän havaitaan olevan potentiaalinen #uhka #yhteiskunnalle myös #koronaepidemian jälkeen.

Asiantuntijat ovat varoittaneet #koronakriittisten ryhmien ja #äärioikeiston liittoutumisesta. Erityisesti #Querdenken-niminen koronan kieltäjien ryhmä on saanut huomiota osakseen, sillä sen aiheuttamaa uhkaa yhteiskunnalle on pitkään aliarvioitu. Ryhmän jäsenet ovat #protestoineet #koronasulkuja vastaan ja kieltäytyneet käyttämästä #kasvomaskeja ja #turvavälejä.

#Koronakriittisten ryhmien viestintäkanavat, kuten #Telegram-palvelu, ovat saaneet tuhansia tilaajia. Tämä osoittaa, että ryhmät ovat saaneet #kannatusta ja #seuraajia. On tärkeää, että #viranomaiset seuraavat tarkasti näiden ryhmien toimintaa ja puuttuvat mahdollisiin #uhkatilanteisiin. Samalla on myös tärkeää tiedostaa, että ihmisten #oikeus ilmaista #mielipiteensä on tärkeä osa #demokratiaa, mutta sen ei tule muuttua #väkivallaksi tai #yhteiskunnan #TurvallisuudenVaarantamiseksi.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö