12260 latausta vuorokaudessa
9920 artikkelia

#Saksan sisäinen #tiedustelupalvelu on ilmaissut huolensa #koronaepidemiankieltäjien ryhmän kehittymisestä potentiaaliseksi #UhaksiYhteiskunnalle. #NewYorkTimes kertoo, että tiedustelupalvelu seuraa tarkkaan #KoronakriittistenRyhmien toimintaa, sillä sen mukaan ne ovat muuttumassa #aggressiivisemmiksi ja kehittävät siteitä #ääriryhmiin, kuten #Reichsbürgeriin.

Alun perin koronakriittisten ryhmät kritisoivat koronaepidemian vuoksi asetettuja #sulkutiloja ja hygieniasääntöjä, mutta niiden toiminta on siirtynyt osittain #salaliittoteorioiden ja #valtion #maalittamiseen. Tämä on johtanut #hyökkäyksiin #demokraattista #valtiojärjestystä, #eduskuntaa ja #hallitusta vastaan. #Koronakriittisten liikehdinnän havaitaan olevan potentiaalinen #uhka #yhteiskunnalle myös #koronaepidemian jälkeen.

Asiantuntijat ovat varoittaneet #koronakriittisten ryhmien ja #äärioikeiston liittoutumisesta. Erityisesti #Querdenken-niminen koronan kieltäjien ryhmä on saanut huomiota osakseen, sillä sen aiheuttamaa uhkaa yhteiskunnalle on pitkään aliarvioitu. Ryhmän jäsenet ovat #protestoineet #koronasulkuja vastaan ja kieltäytyneet käyttämästä #kasvomaskeja ja #turvavälejä.

#Koronakriittisten ryhmien viestintäkanavat, kuten #Telegram-palvelu, ovat saaneet tuhansia tilaajia. Tämä osoittaa, että ryhmät ovat saaneet #kannatusta ja #seuraajia. On tärkeää, että #viranomaiset seuraavat tarkasti näiden ryhmien toimintaa ja puuttuvat mahdollisiin #uhkatilanteisiin. Samalla on myös tärkeää tiedostaa, että ihmisten #oikeus ilmaista #mielipiteensä on tärkeä osa #demokratiaa, mutta sen ei tule muuttua #väkivallaksi tai #yhteiskunnan #TurvallisuudenVaarantamiseksi.


Satunnainen:


Vastaavia: