10461 latausta vuorokaudessa
9434 artikkelia

2023/03/04

Sanna Marinin johtama hallitus aloitti työnsä joulukuussa 2019, ja ensimmäinen hallituskausi oli haastavaa aikaa. Koronaviruspandemia vaikutti voimakkaasti Suomen talouteen ja yhteiskuntaan, mutta hallitus onnistui selviytymään tilanteesta hyvin ja saavuttamaan merkittäviä tuloksia. Nyt, kun hallitus on muodostettu uudelleen, on syytä tarkastella, miksi Marinin toinen hallitus olisi hyvä Suomen kannalta.

Ensinnäkin, Marinin hallitus on osoittanut kykynsä johtaa Suomea haastavina aikoina. Koronapandemia on ollut yksi suurimmista haasteista, joka on kohdannut Suomea ja maailmaa viime vuosina. Hallitus on kuitenkin onnistunut pitämään tartuntaluvut kurissa ja turvaamaan terveydenhuollon toimivuuden. Lisäksi hallitus on tukenut yrityksiä ja yksilöitä taloudellisesti pandemian aiheuttamien vaikutusten vuoksi.

Toiseksi, Marinin hallitus on osoittanut sitoutumisensa kestävän kehityksen tavoitteisiin. Hallitusohjelmassa korostetaan ilmastonmuutoksen torjuntaa ja kestävän kehityksen edistämistä. Marinin hallitus onkin jo aloittanut useita toimia, kuten uusiutuvan energian käytön edistämisen ja luonnonsuojelualueiden laajentamisen. Tämä on tärkeää, koska ilmastonmuutoksen vaikutukset tuntuvat yhä voimakkaammin ympäri maailmaa, ja Suomenkin on tehtävä osansa tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kolmanneksi, Marinin hallitus on asettanut koulutuksen kehittämisen yhdeksi tärkeimmistä painopisteistä. Hallitusohjelmassa korostetaan koulutuksen merkitystä Suomen tulevaisuudelle ja panostetaan opetuksen laadun parantamiseen. Tämä on tärkeää, koska koulutus on keskeinen tekijä talouskasvun ja innovaatioiden kannalta, ja se vaikuttaa suoraan Suomen kilpailukykyyn maailmanlaajuisesti.

Neljänneksi, Marinin hallitus on osoittanut tukensa tasa-arvon edistämiselle. Hallitusohjelmassa korostetaan tasa-arvon merkitystä ja sitoudutaan edistämään naisten asemaa yhteiskunnassa. Lisäksi hallitus on käynnistänyt toimia, kuten perhevapaiden uudistamisen ja sukupuolten välisen palkkaeron kaventamisen, jotta tasa-arvoa voidaan edistää entisestään.


Satunnainen:


Vastaavia: