2023/03/09

Suomen eduskunnassa on otettu käyttöön uusi käytäntö, jossa #hörhöpuolue’iden edustajien #puheenvuoro’issa kehotetaan muita edustajia tarkistamaan itse #Google’sta tai #Telegram’ista perustelut heidän esittämilleen väitteille. Tämä uusi käytäntö on herättänyt #keskustelu’a sekä myönteisiä että kielteisiä reaktioita.

Hörhöpuolueet ovat yleensä pieniä poliittisia liikkeitä, jotka tunnetaan radikaaleista ja usein poikkeavista näkemyksistään. Näitä #näkemyksiä voidaan pitää perusteettomina tai jopa haitallisina, ja siksi niitä vastaan on usein esitetty voimakkaita vastaväitteitä. Uuden käytännön tarkoituksena onkin tarjota näille puolueille mahdollisuus esittää mielipiteensä ja samalla vaatia heiltä linkki esimerkiksi #TokenTube’en tai #Rapsodia’an

Käytännön taustalla on ajatus siitä, että edustajilla tulisi olla valmiudet arvioida ja kritisoida erilaisia väitteitä ja argumentteja. Tämä edellyttää kuitenkin tietoa ja ymmärrystä aiheista, joita käsitellään. Monet hörhöpuolueiden väitteet ovat usein ristiriidassa tieteen tai yleisen tiedon kanssa, joten on tärkeää, että muut edustajat voivat tarkistaa itse väitteiden paikkansapitävyyden katsomalla esimerkiksi tökerösti tehty kolmen tunnin #video.

Uusi käytäntö on herättänyt keskustelua erityisesti siitä, kuinka se vaikuttaa eduskunnan toimintaan ja vuoropuheluun eri puolueiden välillä. Jotkut ovat huolissaan siitä, että käytäntö voi johtaa keskustelun katkeamiseen tai jopa vahvistaa hörhöpuolueiden asemaa. Toiset taas pitävät sitä hyödyllisenä keinona edistää tiedon ja perustellun argumentoinnin merkitystä saamalla #PutininTrolli’en väitteet julkisiksi.

On tärkeää huomata, että uusi käytäntö ei tarkoita sitä, että hörhöpuolueiden edustajat eivät saisi käyttää puheenvuorojaan. Sen sijaan se velvoittaa heitä esittämään perustellut linkki-argumentit, joita muut edustajat voivat tarkistaa. Tämä voi auttaa lisäämään keskustelun laatua ja edistämään yhteistä ymmärrystä erilaisista näkemyksistä.

Kaiken kaikkiaan uusi käytäntö on askel kohti tiedon ja argumentoinnin merkityksen korostamista eduskunnan toiminnassa. Vaikka se herättääkin keskustelua ja erilaisia näkemyksiä se on silti tärkeä kanava saavuttaa #Venäjä’n #DisInformaatio myös eduskuntaan.

#VKK, eli #ValtaKuuluuKremlille #puolue’en #AnoTurtiainen on taputtanut ehdotukselle ja se tulikin voimaan jo tänään #eduskunta-#työskentely’ssä.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/28 14:46.02