10774 latausta vuorokaudessa
9409 artikkelia

2023/03/21

Suomen #Ilmavoimien F/A-18 #Hornet -hävittäjien #ilmatankkauskyky on merkittävä osa Suomen #puolustuskykyä, ja siksi siihen liittyvä #koulutus ja #harjoittelu ovat tärkeitä osia Ilmavoimien toimintaa. Yhdysvaltain ilmavoimien KC-135 #Stratotanker -ilmatankkauskone on yksi tärkeimmistä kumppaneista Suomen Ilmavoimille, kun kyseessä on ilmatankkauksen koulutus ja harjoittelu.

Harjoitus toteutetaan yhteistyössä Yhdysvaltain ilmavoimien ilmatankkauslennoston kanssa, joka on yksi maailman suurimmista ilmatankkausyksiköistä. Tämä harjoitus antaa suomalaisille lentäjille mahdollisuuden harjoitella ilmatankkausta yhdessä maailman parhaiden ilmatankkauskoneiden kanssa ja kehittää taitojaan entisestään.

Ilmatankkaus on tärkeä osa modernin ilmavoimien toimintaa, sillä se mahdollistaa lentokoneiden pidemmät lennot ja lisää niiden toimintakykyä. Ilmatankkaus on myös välttämätöntä, kun lennetään pidempiä matkoja tai kun halutaan säilyttää lentokoneen toimintakyky pitkissä lennoissa.

Suomen Ilmavoimat on jo pitkään tehnyt yhteistyötä Yhdysvaltain ilmavoimien kanssa, ja ilmatankkausharjoitukset ovat yksi tärkeimmistä yhteistyön osa-alueista. Harjoitukset ovat erittäin tärkeitä, sillä ne mahdollistavat suomalaisten lentäjien koulutuksen ja kehittämisen yhdessä maailman parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Lisätiedot: https://ilmavoimat.fi/-/ilmatankkausharjoitus-1-23-yhdysvaltain-ilmavoimien-kanssa


Satunnainen:


Vastaavia: