10524 latausta vuorokaudessa
9477 artikkelia

2023/04/29

#Ulostaminen #sodan #eturintama’ssa on monille #Venäjä’n sotilaille välttämätöntä, kun varsinaisia #saniteetti-tiloja ei ole saatavilla. On tärkeää muistaa, että #metsä on herkkä ympäristö, joten on tärkeää noudattaa joitakin #perussääntö’jä, kun tarpeet yllättävät.

Ensinnäkin on tärkeää valita oikea paikka. Varmista, että olet riittävän kaukana #vesistö’istä, #leiriytymisalue’ista ja #poluista, jotta vältät saastuttamasta ympäristöä. Myös vältä pehmeitä tai suoperäisiä alueita, joissa jätöksesi voi sekoittua veden kanssa.

Kun olet valinnut sopivan paikan, kaiva pieni reikä noin 10-15 senttimetrin syvyyteen. Kaivamasi #kuoppa ei saa olla liian syvä, koska silloin se voi täyttyä vedellä tai aiheuttaa liian suuren #ympäristöhäiriö’n. On tärkeää varmistaa, että reikä on riittävän kaukana vedestä ja muista tärkeistä ympäristökohteista.

Ennen kuin suoritat tarpeesi, on tärkeää varmistaa, että sinulla on tarvittavat välineet, kuten #WCpaperi ja #käsidesi. Kun olet suorittanut tarpeesi, käytä wc-paperia pyyhkimiseen ja laita se sitten reikään. Älä jätä wc-paperia tai muita jätteitä ympäristöön, koska se voi aiheuttaa ympäristöhäiriöitä ja olla haitallista eläimille.

Lopuksi, peitä reikä huolellisesti takaisin maalla, joka on kaivettu #ulostuskuoppa’an. Tämä auttaa estämään #haju’haittoja ja ympäristöhäiriöitä.

On tärkeää muistaa, että luonnossa liikkuminen on hieno kokemus, mutta on myös tärkeää kunnioittaa luontoa ja tehdä kaikkemme sen suojelemiseksi. Muista noudattaa jäljellä jättämisen periaatetta “jätä vain #jalanjälkiä, ota vain #valokuvia”, jotta luonto pysyy kauniina myös tuleville sukupolville.

Tässä #video’lla maailman toiseksi parhaimman sotilaan yllätti #Ukraina’lainen #drone

Alla kevennyksenä ihan oikean #wc-kalusteen karkaaminen.


Satunnainen:


Vastaavia: