11697 latausta vuorokaudessa
9779 artikkelia

#Venäläisen #palkka-#armeija #Wagner’in johtaja #JevgeniPrigozin on julkaissut yllättävän suorapuheisen avautumisen #Telegram-kanavallaan. Hän syyttää #Venäjä’n asevoimien johtoa #maanpettureiksi samalla, kun ennustaa #Ukraina’n aloittavan uumoillun #vastahyökkäyksen käynnistyvän tiistain 2. toukokuuta jälkeen.

#Prigožin arvioi, että Ukrainan asevoimat on valmiina hyökkäykseen, jonka hän ennustaa alkavan sateiden loputtua. Hän kertoo myös, että #Ukraina on koonnut joukkojaan ainakin #Bahmut’in ympäristöön, jossa #Wagner on kärsinyt kuukausia kestäneiden taisteluiden aikana runsaasti #tappio’ita.

#Prigozin syyttää jälleen kovin sanoin maan #sotajohtoa, jota hän arvostelee #roistoiksi, #rikollisiksi ja #maanpettureiksi. Hän väittää myös, että Wagnerin joukoilla ei ole ammuksia ja että #rikollisjoukko ei ole antanut heille ammuksia.

Prigožin odottaa #Ukrainan käyttävän Wagnerin ja Venäjän ammuspulaa surutta hyödykseen ja hyökkäävän sivustalta, joita Wagner ei kykene suojaamaan.

Lopuksi Prigožin sanoo, että Wagner kestää vielä kaksi–kolme viikkoa ennen kuin kivääreiden lippaissa on viimeiset #patruuna’t. Hän kuitenkin lupaa paljastaa myöhemmin nimet niistä henkilöistä, jotka ovat vastuussa ammuspuutteesta.


Satunnainen:


Vastaavia: