10748 latausta vuorokaudessa
9392 artikkelia

2023/04/30

Tavoitteena on varmistaa, että jos #Venäjä räjäyttää #säteilevä’n aseen #Ukraina’n maaperällä, sen #atomisignatuuri ja #Moskova’n syyllisyys voidaan todentaa.

The #NewYorkTimes’in mukaan tämä on konkreettinen askel, jonka USA on ottanut pahimpien mahdollisten skenaarioiden varalta, jotka liittyvät Ukrainan valtaukseen. Antureita asentaa Nuclear Emergency Support Team (#NEST), salamyhkäinen ydinaseiden asiantuntijoiden yksikkö, joka toimii turvallisuusviraston alaisuudessa.

Anturit auttavat estämään Venäjää käyttämästä #ydinase’ita Ukrainassa ilman syyllistämistä. Tämä voi myös ehkäistä Moskovaa yrittämästä harjoittaa ns. #FalseFlag-toimintaa, jossa se väittäisi Kiovan räjäyttäneen ydinräjähdyksen taistelukentällä.

Tämän uuden järjestelmän julkisuus voi myös toimia Venäjän pelotteena, sillä se tietää Yhdysvaltojen pystyvän paljastamaan valeoperaation.

#Neuvostoliitto on aiemminkin käyttänyt FalseFlag-toimintaa esimerkiksi Suomessa mainilan kylässä.

Mainilan laukaukset oli Mainilan kylässä tapahtunut, Neuvostoliiton lavastama välikohtaus vuonna 1939, joka johti Suomen ja Neuvostoliiton välisen hyökkäämättömyyssopimuksen yksipuoliseen purkamiseen. Neljä päivää myöhemmin alkoi Suomen ja Neuvostoliiton välinen talvisota Neuvostoliiton hyökätessä Suomeen.”


Satunnainen:


Vastaavia: