2023/05/10

Viime aikoina on ollut havaittavissa trendi, jossa InjektioPiikki-nimimerkillä levitetty disinformaatio on menettänyt suosiotaan Twitterissä. Uusien twiittien tykkäysten keskiarvot ovat laskeneet alle sadan, mikä on selkeä merkki siitä, että ihmiset eivät enää usko tähän väärään tietoon.

InjektioPiikki-nimellä kirjoitteleva henkilö jonka disinformaatio on viitannut COVID-19-rokotteen haitallisuuteen ja sen liittämiseen erilaisiin salaliittoteorioihin on menettänyt suosionsa. Tämä väärä tieto on levinnyt sosiaalisessa mediassa laajalti ja saanut kannattajia ympäri suomen viime vuosina.

Aiemmin monet ihmiset uskoivat tähän disinformaatioon, mutta tiede on lopulta voittanut valehtelun. COVID-19-rokotteen turvallisuus ja tehokkuus on osoitettu useissa tieteellisissä tutkimuksissa, ja monet maat ovat jatkaneet massarokotuksia suojellakseen kansalaisiaan tältä vaaralliselta taudilta.

Tämä on hyvä uutinen, koska disinformaation leviäminen on ollut vakava uhka kansanterveydelle ja yhteiskunnalle. Kun ihmiset uskovat väärään tietoon, he voivat tehdä huonoja päätöksiä ja vaarantaa sekä oman että muiden terveyden. Siksi on tärkeää, että tiede ja tosiasiat ovat jatkuvasti saatavilla ja että ihmiset voivat luottaa niihin.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että disinformaation suosio on laskussa, mikä on rohkaisevaa. On kuitenkin tärkeää jatkaa työtä totuuden ja tosiasioiden edistämiseksi ja torjua väärää tietoa, joka voi aiheuttaa vakavia seurauksia. Tiede on voimakas työkalu, joka voi auttaa meitä selviytymään monista haasteista, mutta sen arvoa ei pidä koskaan aliarvioida.


Lue myös:


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:03.27