Lukuaika: < 1 minuutti

Amerikkalainen poprock-bändi Imagine Dragons julkaisi uuden musiikkivideon 10. toukokuuta, joka kuvattiin Ukrainan rintamalla.

“Tämä on omistettu Ukrainalle ja tuki United24:lle. Kerromme tästä työstä vielä paljon enemmän. Nyt vain katsokaa. Ja kuunnelkaa”, kertoi digitaalisen muutoksen ministeri Mykhailo Fedorov.

Musiikkivideon kuvauksen mukaan se kuvattiin rintamalla.

“Se seuraa Sashaa, nuorta poikaa, joka kesti kuukausia pommituksia kotikaupungissaan. Sashan tarina on sydäntäsärkevä, ja on tuhansia muita, jotka tarvitsevat epätoivoisesti apua. Jopa tänään hänen perheensä on ilman sähköä ja muita peruspalveluita”, kuvaus kertoo.

Imagine Dragons kutsuu myös ihmisiä lahjoittamaan United24:lle, jossa he toimivat lähettiläinä. United24 on Ukrainan hallituksen tukialusta sodan tukemiseksi.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö