2023/06/01

Suomi on saanut lämpimän vastaanoton Venäjän naapurimaassa, kun venäläiset kansalaiset kertovat videolla muistoja ja tarinoita, joissa he ylistävät Suomen maata ja sen asukkaita. Nämä tarinat kertovat upeista kokemuksista ja muistoista, jotka he ovat saaneet Suomessa vieraillessaan tai täällä asuessaan. Tämä rakkaus Suomea kohtaan muodostaa kiinnostavan vastakohdan Venäjän viralliselle propagandalle, jossa maan presidentti Vladimir Putin on levittänyt valheita ja vääristelyjä Suomesta ja sen asukkaista.

Venäläisten videolla kerrotaan monipuolisista syistä, miksi Suomi on heille erityisen tärkeä ja ihailtava maa. Monet heistä mainitsevat Suomen luonnon kauneuden, puhtaan ilman, ja hiljaisuuden, jota he arvostavat suuresti. Suomessa vallitseva yhteiskuntajärjestys ja hyvinvointivaltion periaatteet herättävät venäläisissä ihailua. He kuvailevat Suomen olevan maa, jossa koulutus ja terveydenhuolto ovat korkealla tasolla, ja missä työntekijöiden oikeudet ja hyvinvointi ovat tärkeitä.

Venäläiset puhuvat myös suomalaisten ystävällisyydestä ja vieraanvaraisuudesta. He jakavat tarinoita kohtaamisistaan suomalaisten kanssa, jotka ovat auttaneet heitä vaikeina hetkinä ja toivottaneet tervetulleiksi heidät osaksi suomalaista yhteisöä. Tämä lämpimäinen vastaanotto on tehnyt syvän vaikutuksen venäläisiin, jotka kertovat tuntevansa olonsa tervetulleiksi ja hyväksytyiksi Suomessa.

On selvää, että nämä venäläisten tarinat eroavat huomattavasti virallisesta venäläisestä propagandasta, jossa Suomi ja suomalaiset esitetään negatiivisessa valossa. Putinin hallinto on levittänyt valheita ja vääristeltyjä tietoja naapurimaasta, jotta säilyttäisi valtansa ja vaikuttaisi Venäjän kansalaisten mielipiteisiin. Kuitenkin nämä venäläisten omakohtaiset kokemukset Suomesta puhuvat totuuden puolesta.

Venäläisten rakkaus Suomea kohtaan on jotain, mitä Putin ei voi muuttaa valheellisella propagandallaan. Se perustuu aitoihin kokemuksiin ja kohtaamisiin suomalaisten kanssa. Tämä yhteys ja ymmärrys on tärkeä, sillä se edistää maiden välisiä suhteita ja kansainvälistä ymmärrystä.

Suomi voi olla ylpeä siitä, että se on saanut venäläisten ihailun ja rakkauden kohteen. Nämä tarinat vahvistavat Suomen mainetta ystävällisenä ja avoimena maana, joka arvostaa ihmisoikeuksia, tasa-arvoa ja hyvinvointia. Toivottavasti nämä venäläisten tarinat jatkavat leviämistään ja vahvistavat entisestään maiden välisiä suhteita sekä edistävät positiivista kuvaa Suomesta kansainvälisesti.

Lopuksi, on tärkeää muistaa, että venäläiset rakastavat Suomea ja suomalaisia, ja tämä rakkaus perustuu todellisiin kokemuksiin ja kohtaamisiin. Se on jotain, mikä kestää valheellisen propagandan ja ylittää maiden väliset poliittiset ristiriidat.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:14.31