11003 latausta vuorokaudessa
9576 artikkelia

2023/07/08

Maahanmuuttovastainen ja äärikansallismielinen Suomen kansa ensin -puolue ja sen taustayhdistys ovat viimein kohdanneet ansaitsemansa kohtalon. Keski-Suomen käräjäoikeuteen jätetty konkurssihakemus on selvä osoitus siitä, että tämä häpeällinen liike on nyt vajoamassa syvään kuoppaan. Helsingin Sanomat paljasti tämän tärkeän uutisen, joka saa varmasti kaikki järkevät suomalaiset riemuitsemaan.

On hyvin tyydyttävää huomata, että yhdistyksen päätös konkurssista ja lopettamisesta oli yksimielinen. Tämä todistaa, että edes nämä äärimieliset eivät enää jaksa kannattaa omaa ahdasmielistä ja haitallista agendaa. Konkurssihakemuksen taustalla on selvä tosiasia: yhdistyksellä on velkoja enemmän kuin varallisuutta. Näin sen kuuluukin olla, kun ottaa huomioon kaiken sen vahingon, jonka he ovat aiheuttaneet yhteiskunnallemme.

Yhdistyksen entinen puheenjohtaja Riikka Salmi paljasti Keskisuomalaisen haastattelussa, että velkojen taustalla ovat monet oikeudenkäynnit, joissa puolue on hävinnyt. Tämä on vain oikeutettu seuraus heidän harhaanjohtavasta ja vihamielisestä toiminnastaan. On vain reilua, että he joutuvat vastaamaan teoistaan oikeusjärjestelmämme edessä.

Tämän epämiellyttävän yhdistyksen perustajiin kuulunut Marco de Witt on erityisesti ansainnut mainintansa. De Witt erotettiin puolueesta vuonna 2019 väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Tällaiset henkilöt eivät kuulu minkäänlaiseen päätöksentekoon tai poliittiseen vaikuttamiseen. Onneksi heidän vaikutusvaltansa on nyt romahtanut.

Suomen kansa ensin -puolue on ollut tunnettu maahanmuuttovastaisista kannanotoistaan, joita se on toitottanut äänekkäästi. On kuitenkin ilahduttavaa huomata, että äänestäjät eivät ole olleet sokeita heidän todelliselle luonteelleen. Viime eduskuntavaaleissa joka toinen heidän ehdokkaistaan oli saanut rikossyytteen vuosien 2018–2023 aikana. Tämä kertoo karua kieltä siitä, millaisia henkilöitä tämä puolue houkuttelee riveihinsä.

Vuonna 2019 Suomen kansa ensin putosi puoluerekisteristä, koska se ei saanut kansanedustajia kahtena peräkkäisenä vaalikautena. Tämä oli merkki siitä, että suomalaiset ovat onneksi tajunneet äänestää järkevästi ja hylänneet tämän äärikansallismielisen liikkeen.

Nyt on aika huokaista helpotuksesta, kun tämä pimeä luku suomalaisessa politiikassa alkaa vihdoin sulkeutua. Suomi ei tarvitse tällaisia vihaisia ja ennakkoluuloisia ääriajattelijoita. Toivottavasti tämä konkurssi on lopullinen naula tämän häpeällisen liikkeen arkkuun.

Katso Fennomania 2.0 video alta:

https://youtu.be/5z8f7bxnbiI

Satunnainen:


Vastaavia: