SÄHKÖFUTUURIEN HINNAT LASKEVAT JA KULUTTAJAT HYKERTELEVÄT!

Tulevaisuuden sähkön hinta on laskenut, ja suomalaiset voivat vain riemuita tästä huikeasta uutisesta! Halvinsähkösopimus.fi on kajauttanut ilmoille tiedotteen, joka saa hymyn karehtimaan jokaisen sähkölaskunsa äärellä tuskastelevan suomalaisen kasvoille.

Tuntuuko uskomattomalta? Älä huoli, et ole yksin! Etenkin ensi talven sähköfutuurit ovat lähteneet laskuun kuin kohteliaat suomalaiset pulkkamäkeen. Hintalasku on ollut niin huimaa, että jopa lumilautailija olisi kateellinen näin upeasta alamäestä.

Kahdessa viikossa sähköfutuurin hinta on tipahtanut yli 20 prosenttia! Kyllä, luit oikein – 20 prosenttia! Ensi vuoden futuuria kaupattiin vielä hiljattain melkein 7,5 sentillä kilowattitunnilta. Mutta eikö olekin hulvattoman hienoa, että nyt se on enää 5,84 senttiä? Halpaa kuin mämmi!

Mikä sitten on tämä mystinen sähköfutuuri? Futuurit ovat kuin sähköisen aikakoneen ennusteita sähkön tulevista hinnoista. Sähköyhtiöt käyttävät näitä futuureja suojatakseen itsensä vaihtelevilta markkinahinnoilta ja voittaakseen kilpailijat ovelasti maaliviivan yli.

Ja tiedätkö, nämä futuurit ovat niin tärkeitä, että niitäkin on yhdistelmiä! Sähköfutuuri saa kaverikseen pohjoismaisen systeemifutuurin ja Suomen hinta-alueen erotuksesta kertovan futuurin, ja koko komeuden kruunaa arvonlisävero. Futuurit ovat kuin legopalikkoja, joista rakennetaan tulevaisuuden sähkön hinnan salaperäinen linna!

Mutta muistathan, että vaikka futuurit ovat kivoja leikkiä, ne eivät ole lopullisia totuuksia. Sähkön markkinat ovat yhtä arvaamattomia kuin suomalaiset säät, joten tämä hintojen lasku saattaa muuttua yhtä nopeasti kuin talvella aamulla sulaa jää.

Kuitenkin tällä hetkellä tilanne näyttää kovin suotuisalta kuluttajien kannalta. Ensi talven futuuri saattaa olla 7,82 senttiä kilowattitunnilta, mutta hei, kuka tietää mitä vielä tapahtuu? Ehkäpä ensi talvena saamme sähkömme ihan ilmaiseksi, ja lunta sataa samalla tavalla!

Mutta ei hätää, hyvät kansalaiset, tämä hulvaton hintalasku ei jää vain futuurien iloksi! Määräaikaisten sähkösopimusten hinnat ovat myös tulleet alas kuin laskettelija lumivuorelta. Kahden viikon hintalasku futuureissa merkitsee sitä, että monien sähköyhtiöiden määräaikaiset sopimukset ovat huomattavasti edullisempia kuin ennen.

Nyt voi siis sanoa hyvästit korkeille sähkölaskuille ja hei halvoille sopimuksille! Tällä hetkellä edullisimmat määräaikaiset sopimukset maksavat vain alle 10 senttiä kilowattitunnilta. Sehän on halvempaa kuin pulkkamäen lippu!

Ja jos kaipaat vähän joustavuutta, niin pörssisähkösopimus on kuin suomalainen sauna – lämpötila vaihtelee tunneittain! Pörssisähkö perustuu pohjoismaisen Nord Pool -sähköpörssin noteerauksiin, joten voit nauttia hintojen heittelystä kuin arvoituksista joulupaketeissa.

Joten hyvät suomalaiset, nyt on aika nauttia tästä hulvattomasta hinnanalennuksesta ja ottaa sähkönkäytöstä kaikki ilo irti! Toivokaamme, että nämä hinnat pysyvät alhaalla kuin laskettelija rinteessä ja tulevaisuus tuopi meille vieläkin enemmän edullista sähköä kuin pukki lahjoja!

Lue myös:

Pörssisähkö’n hintaa seuraa helposti tästä linkistä:

https://sahko.tk/

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti Prigozin propaganda Putin Raha Rauha Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta