Lukuaika: < 1 minuutti

Venäjä on jälleen osoittanut, kuinka alhainen se voi olla kansainvälisellä näyttämöllä. Ukrainan puolustustiedustelun raportoimana Venäjä on antanut HAMAS-taistelijoille varastettuja aseita, jotka on valmistettu USA:ssa sekä EU:ssa. Varastamiset tapahtuneet ensin murhaamalla Ukraina’n sotilaat.

Tämä on häpeällistä ja tuomittavaa toimintaa Venäjältä. Se ei ainoastaan vaaranna alueen vakautta, vaan myös horjuttaa kansainvälisiä suhteita ja osoittaa Venäjän halun tukea terroristijärjestöjä. On käsittämätöntä, kuinka Venäjä voi puolustella tällaista toimintaa millään tavalla.

Entä miksi Venäjä tekee näin? Se on selvää: se haluaa horjuttaa Ukrainan mainetta ja vaikuttaa länsimaiden asenteisiin sekä länsimaista aseiden toimituksiin Ukrainalle. Tämä on osa Venäjän jatkuvaa pyrkimystä heikentää Ukrainan asemaa maailman näyttämöllä.

Meidän on oltava valppaita ja vastattava tällaiseen toimintaan voimakkaasti. Kansainvälisen yhteisön on tuomittava Venäjän toimet selkeästi ja asetettava sille seurauksia. Emme voi sallia Venäjän jatkavan tällaista aggressiota ja häikäilemättömyyttä maailmassa. On aika toimia ja puolustaa oikeudenmukaisuutta ja vakautta.

Lue vanhentunut artikkeli aiheesta:

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö