2023/10/09

Lue uusin päivitys:

NATO:n aseiden toimittaminen HAMAS:ille – totuus Venäjän salaliittoteorioista

Viime aikoina on levinnyt huhuja siitä, että NATO olisi toimittanut aseita tai asejärjestelmiä HAMAS-terroristijärjestölle. Tämä on täysin absurdi väite, joka perustuu pelkkään Venäjän levittämään salaliittoteoriaan. Venäjä ja sen propagandakoneisto pyrkivät selvästi horjuttamaan länsimaiden tukea Ukrainalle ja samalla lietsoa epäluuloa NATOa kohtaan.

On äärimmäisen tärkeää olla uskomatta tällaisiin valheisiin. NATO on liittoutuma, joka pyrkii turvaamaan rauhan ja vakauden maailmassa, ei tukemaan terroristijärjestöjä. HAMAS on pitkään ollut kansainvälisen yhteisön listoilla terroristijärjestönä, ja sen tukeminen olisi täysin vastoin kaikkia länsimaiden periaatteita ja arvoja.

Venäjän pyrkimykset levittää valheita ja horjuttaa länsimaiden yhtenäisyyttä ovat selvästi nähtävissä. Meidän on oltava valppaita ja arvioitava tietolähteitämme kriittisesti. Emme saa antaa disinformaatio’lle sijaa tiedotusvälineissämme tai yhteiskunnassamme. Ukraina’n tilanne on vakava, ja meidän on tuettava maata sen taistelussa itsenäisyyden ja vapauden puolesta.

Joten älkäämme antako valheiden ja salaliittoteorioiden hämätä itseämme. Se, mitä tarvitsemme, on faktapohjaista tietoa ja yhteistyötä rauhan ja vakauden säilyttämiseksi maailmassa.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/28 20:30.06