2023/10/11

Verohallintoon kohdistuvat palvelunestohyökkäykset: Vihaa herättävä tilanne

Verohallintoon on parhaillaan kohdistunut vakavia palvelunestohyökkäyksiä, jotka ovat saaneet suomalaisten veronmaksajien veren kiehumaan. Nämä häikäilemättömät hyökkäykset ovat aiheuttaneet mittavia häiriöitä verkkosivustoilla, kuten vero.fi ja tulorekisteri.fi, vaikuttaen jopa OmaVero-palvelun käyttöön.

Verohallinnon ATK-henkilöt eivät ole jääneet toimettomiksi, mutta heidän toimenpiteensä eivät riitä lieventämään raivoamme. Tällä hetkellä he ovat rajanneet ulkomailta tulevaa tietoliikennettä, myös Venäjä on eristetty!

Hyökkäyksen takana olevan Venäjän NoName-hakkeriryhmän toimet herättävät lisää epäilyksiä ja vihaa. Miksi he käyvät kimppuumme ja horjuttavat järjestelmäämme? Onko yksikään sähköinen palvelu enää turvassa?

Onneksi Verohallinnon mukaan asiakkaiden tiedot eivät ole vaarassa, mutta tämä ei riitä rauhoittamaan meitä. Me haluamme, että Venäjä eristetään internetistä seuraavaksi 100 vuodeksi!

Tämä ei ole ainoa tapaus, sillä myös Aktia Pankki on joutunut palvelunestohyökkäyksen uhriksi. Palveluiden hitaus ja toimimattomuus ovat lisänneet painetta, mutta onneksi asiakkaiden tiedot ja varat eivät ole vaarassa.

Tilannetta korjataan, mutta se ei vähennä vihaamme näitä Venäjän häikäilemättömiä hyökkääjiä kohtaan.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 06:08.45