12099 latausta vuorokaudessa
9961 artikkelia

Ahvenanmaan demilitarisoinnin poistaminen – Suomen turvallisuuden vuoksi.

Nyt on todellakin aika keskustella vakavasti Ahvenanmaan demilitarisoinnin poistamisesta. Turvallisuusympäristömme on muuttunut radikaalisti, ja nimeltä mainitsematon naapurimaa (Venäjä) aiheuttaa Suomelle kasvavan terroristisen uhan. Siksi on korkea aika varustaa Ahvenanmaa huipputeknisillä ja viimeisimmillä sotilaallisilla tiedusteluvälineillä, jotka kykenevät havaitsemaan jopa Venäjän sukellusveneen miehistön pienimmätkin liikkeet ja vessassa pieraisut.

Tärkeää on, että jokainen meren pinnalla ja sen alla liikkuva alus havainnoidaan reaaliajassa. Suomessa on tarpeen varmistaa, ettei yksikään alus pääse kulkemaan Suomen, Ruotsin ja Viron välisillä vesillä huomaamatta. Jokainen terroristinen alus havaitaan. Tällä hetkellä tämä on välttämätöntä, ja meidän on toimittava nopeasti.

Ahvenanmaa on strategisesti tärkeä alue, ja sen demilitarisointi ei enää sovi nykyiseen turvallisuustilanteeseen. Meidän on varmistettava, että voimme reagoida nopeasti ja tehokkaasti mahdollisiin uhkiin, ja tämä vaatii Ahvenanmaan sotilaallista vahvistamista.

NATO-maat ovat liittolaisiamme, ja meidän on tehtävä kaikkemme varmistaaksemme, että heillä on ajantasainen tieto alueemme tapahtumista. Ahvenanmaan demilitarisoinnin poistaminen on askel kohti turvallisempaa Suomea ja vahvempaa asemaa kansainvälisellä näyttämöllä.

Aika toimia on nyt, ennen kuin on liian myöhäistä.


Satunnainen:


Vastaavia: