2023/10/30

Tämä on hyvin vakava ja surullinen tilanne, ja on tärkeää, että se tuodaan esille.

Venäjän sotilaiden tekemä väkivaltainen hyökkäys ukrainalaisen perheen kimppuun on täysin tuomittavaa. Tapahtumapaikka, Volnovakha, on ollut pitkään kiistanalaisten alueiden keskuksena Ukraina’ssa, ja tällaiset väkivaltaisuudet vain pahentavat tilannetta.

Perheen surullinen kohtalo korostaa Ukrainan sodan tuhoisaa vaikutusta siviileihin, erityisesti lapsiin. On tärkeää, että kansainvälinen yhteisö painostaa Venäjä’ä ja sen liittolaisia lopettamaan väkivaltaisuudet ja kunnioittamaan kansainvälisiä lakeja.

Vaikka kauhistuttavin verisiä kuvia silvotuista lapsista ja heidän vanhemmistaan leviää sosiaalisessa mediassa, on viisaampaa jakaa kuvia perheestä vain onnellisina aikoina, jotta voimme muistaa heidät sellaisina kuin he olivat ennen tätä traagista tapahtumaa.

Andrei Kapkanets, hänen vaimonsa Natalia ja heidän lapset Nikita (4 vuotta) ja Nastya (9 vuotta) ansaitsevat kunnioitusta ja muistamista rauhanomaisina ihmisinä, jotka joutuivat väkivallan uhreiksi.

On tärkeää, että maailma seuraa tarkasti Ukrainan tilannetta ja tukee rauhanomaisia ponnisteluja sodan ratkaisemiseksi. Ukrainan ja sen kansalaisten on saatava mahdollisuus elää turvallisesti ja rauhassa omassa maassaan.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/05/01 05:38.48